En sån där tagg i foten

Det finns alltid saker i vardage som man inte riktigt tycker om. Jag tillhör typen som går o stör sig på såna smågrejer tills någonting händer som får mig att explodera totalt. För att försöka motverka detta ska jag nu häva ur mig vissa saker som har stört mig på sistone.

1. Folk som lägger tillbaka brända tändstickor i asken. - VAD ÄR MENINGEN??? De går inte tända igen, det enda de gör är att ligga där o smulas sönder så att man blir sotig på fingrarna o måste fiska omrking i asken i tre timmar innan man får upp en tändsticka som faktiskt går att använda. IDIOTI!

2. Omvänd rasism. - Om jag säger att jag hatar en man för att det kommer fram att denna man har våldtagit ett barn så menar jag det. OAVSETT om detta är en svensk man, en tysk man, en iransk man, en amerikans man, en turkisk man eller en finsk man. Jag vill då inte höra en enda liten sketen antydan till att detta skulle bero på någon typ av rasism. Om jag är svensk, måste jag då begränsa mig till att hata enbart svenska idioter? Jag tänker för alltid hata idioter av alla nationaliteter och om någon kallar mig rasist för att en idiot råkar vara utländsk så hatar jag även den personen.

3. Mörk lipliner. - Försök hitta nåt som skriker "BILLIG PROSTITUERAD" högre så ska du få en present av mig. Folk med sånt borde få böta.

4. Rea. - Typiskt ilands-problem. Alltid har ställen rea på saker jag verkligen vill ha när jag har som minst pengar. Typ nu när jag precis håller på o flytta o ska köpa saker/göra om, kanske inte har nåt jobb snart o det är en vecka innan jul. En stor jävla konspiration är vad det är!!!

5. Hår. - Det sitter ett avklippt hårstrå mellan min stortå o min pektå på vänsterfoten o det är omöjligt att få ut vilka medel jag än tar till. O det sticker satan! Bara att vänta på att det ska bli tillräckligt irriterat så att kroppen själv spottar ut det. Det är hårt att va frisör.


Svamp

Nu har den där härliga tiden infunnit sig då hela min kropps hud har bestämt sig för att agera som en uttorkad tvättsvamp. Om jag så mkt som tänker "vatten" så säger det bara SLUUUURP o min hud skrynklar ihop sig som en uttorkad tvättsvamp. Jag får PANIK! Det känns som att jag itne får plats i mitt skinn o på kvällarna springer jag runt runt runt o "iiihiiiiiihhhhhiiiiiiihhh":ar för att det kliar så mkt. Det läskiga är att det inte ens är en överdrift. Daniel brukar få fånga in mig o hålla ner mina händer med tvång för att jag inte ska klia o göra det värre.
Är inte vintern underbar?

Eewwww

Jag gick till gymet i morse, svettades litegrann, o sen gick jag ut igen. Smått andfådd som jag va så tog jag ett långt, djupt andetag av den kalla morgonlften och.... EEEEEEEWWWWWW!!!
På något sätt hade luften på ca 45 minuter hunnit få en lukt  (så intensiv att det nästan kändes som en smak) av gammal disktrasa, ruttet havsbajs (tång) och någon typ av dålig mejeriprodukt.
Bra start på dagen, idag igen.

RSS 2.0