MSN

Jag är ett stort fan av msn. (förutom de gånger då folk som man verkligen inte vill prata med envisas med att adda en o prata en massa). Jag har ganska många väldigt gamla msn-polare. Alltså folk som man väldigt sällan träffas IRL eller helt enkelt aldrig har träffat, men trots detta känns det som man är värsta polarna. Jag tror att jag har pratat i snart fem år med en av dem, utan att träffa personen, men ändå ha en jävla massa skoj. haha!
JAg tänkte därför skänka en varm tanke till dessa personer, o även själva grejen med msn, det är underbart! Alltid någon som är villig att sitta o lyssna (ok, läsa) om man vill ha ur sig något, o dessutom kan man dra en massa dåliga skämt som är mkt roligare i skrift än i tal.

Jag avslutar detta med ett typiskt msn skämt, nörd-vänner emellan (båda med statusen"inte vid datorn", självklart)
Jag:Där?
Vän: Klart!!! Trodde du att jag hade ett liv eller??!!? :P
Jag: Nej, det är klart. Borde ha tänkt på det.

Söndag

Då var det söndag igen då. Känns som det va igår som det va tisdag o jag hade hela arbetsveckan framför mig o längtade efter en för tidig död.
Men trots allt mitt slit o jobb för att detta skulle inträffa så lever jag ännu. Min kära pojkvän gick upp tidigt idag (så att jag vaknade också självklart..) och har nu begett sig till någon enslig kuststräcka för att surfa. Jag förstår inte varför vinden envisas med att vara bra enbart dagar som vi faktiskt skulle kunnat umgås på?! Jävla vind.

Jaja, jag ska iaf iväg till gymet när det öppnar o sen ska jag typ... Städa. Om jag orkar. Om jag inte gör det så är min plan att åka till Bibblan för jag har inte en enda rolig bok att fördjupa mig i.

Förresten så jobbade ju jag igår, o då var det två mammor som hade med sig bajsbarn. O de luktade inte bara jättemkt bajs(trots att det skulle vara mer än nog för att få mig förbannad/äcklad en lördags eftermiddag på jobbet) , de skrek också som om hin håle själv var efter dem. Äkcliga barn. Jag menar, VARFÖR tar man med sig en 1,5 år gammal unge som har ont i magen till frisören när man vet att det komme ta typ två timmar där?!?! Jag FATTAR INTE!!!!

Nu ska jag äta lite överblivet godis sen igår. Kan ju inte va allt för nyttig. Det kan ju aldrig va bra.

Tre

Mitt mobila brendband har jävlats ett par dagar nu, o idag fick jag nog o ringde till tre med tanken att skälla på dem litegrann. Efter samtalet så var problemet löst o bredbandet fungerar fint igen, men detta gav mig ett nytt problem.

DET ÄR HELT OMÖJLIGT ATT SKÄLLA PÅ 3-PERSONALEN HUR ARG MAN ÄN ÄR!!!

De är så läskigt jävla överhurtigt trevliga o tillmötesgående att jag bara vill kräkas. (Speciellt eftersom jag nu är inne i en period där jag har svårt att tycka om folk, speciellt främmande folk). En gång när jag ringde o klagade på saker en kväll så löste de snabbt problemet, o när jag sa tack o hej så sa de "Så det är inget mer jag kan göra för dig?" min omedelbara reaktion var ju typ "jo, en kopp varm choklad skulle va gott". Men jag lyckades stoppa mig själv i tid så jag slapp bli officiellt förklarad galen.

Nu måste jag sminka mig o peppa mig själv så jag orkar ta tag i dagen. Blö.

Tio saker jag hatar...

Jag handlade idag. Det va tråkigt. Det är ju iofs ingen nyhet, det brukar ju inte direkt va skoj att handla på ställen som Hemköp. Men idag var en såndär gån då det blev okristligt dyrt utan att man kände det som att man fick nånting för det. Med anledning av detta har jag gjort en lista på tio saker jag avskyr att köpa.

1. Tamponger. Man ska inte bara blöda o ha ont, man ska lägga en förmögenhet på att proppa igen skiten också!
2. Mjölk. Det går åt alldeles för snabbt. Jag svär på att Börje o Gunilla kommer in här o tjyvdricker när jag inte är hemma.
3. Kyckling. Det är DYRT även om man köper den billigaste kycklingen som har äckel på sig som man får skära bort.
4. Tandborstar. Jag menar, GE ER, 30 spänn för en jävla tandborste??!! Jag ska börja med granris istället.
5. Toapapper. Funderar på att alltid ta med ett par ex av Metro istället.
6. Tvättmedel. Är det verkligen så viktigt att lukta gott..?
7. Deodorant. Samma argument som ovanstående.

8. Foundation. Det kostar satan o ger inte ens nån kul effekt!!! (finns förvisso inte på hemköp,menmen)
9. Strumpor. Världens tråkigaste grej. Jag gillar inte ens strumpor.
10. Busskort. (finns på hemköp här i gbg, det ni!) Det är hutlöst dyrt o inte heller det minsta roligt.


Jag har liksom inget emot att spendera pengar, men om ni fick välja mellan att köpa ett par übergrymma stövlar för drygt 800 spänn eller ett astråkigt busskort för samma pris, vad skulle göra er lyckligast?? Skorna såklart!!! Mer skor åt folket!!!


(Dessutom har den där jävla mjölken/tampongerna/ kycklingen gjort att jag kommer få kämpa satan för att få ihop pengar till att åka o hälsa på Frida i Umeå. Morr på den.)


Sensommar

Det känns lite som att sommaren har varit full o legat deckad sen i början av juli o nu försöker den ta igen vad den har missat. För den senaste tiden har generellt varit väldigt solig o varm, o kanske får jag lite av den härliga västkustsommar som jag hade hoppats på i år, trots allt :)
Ledig idag, o det va skönt, för då kunde jag med gott samvete gå på Sara o Emmas kräftskiva i lördags, o det va nog den roligaste fyllan på länge. För jag ville faktiskt dricka, o jag va inte ens trött!! Det va länge sen jag kände så, och trots att vi inte åt en enda kräfta o att jag o daniel nästan va först att gå hem så kändes det otroligt lyckat.
O för en gåns skull så menar jag verkligen "gå hem" bokstavligen, vi gick alltså från biskopsgården, över bron o hem till mig. Detta blev en promenad som tog över två timmar, o jag gick i stövlar med klack. :P Längsta fylle-promenaden på länge. Haha!!

Nu håller jag på att grädda en äppelkaka, o sen ska jag förhoppningsvis träffa Sara o Emma på stan en sväng, innan älsklingen plockar upp mig på väg hem fårn jobbet. Wiieee! Jag är så glad i mitt hjärta.

Prioritera mera

Ja, en hel massa saker här i livet kommer i slutänden ner till nåt som måste prioreteras. eller prioriteras bort snarare, som iaf är vanligare i mitt fall. :P
Jag brukar vara ganska bra på att prioitera, förutsatt att jag nu har några pengar att bolla med, vilken ju nu inte är situationen i mitt liv för tillfället, vilket gör det hela en hel del svårare. Om jag tjänar hyfsat med pengar så har jag inga problem med att få dem att räcka hela månaden o sätta undan det jag behöver (vilket inte betyder att jag inte shoppar eller dricker öl för resten, man måste ju ha kul också). Men om lönen är slut efter att man har betalat hyra o telefonräkning så är det jävligt knepigt.
Denna månaden råkade jag på nåt mystiskt sätt få lite pengar i handen o jag var självklart tvungen att, i min grymma shopping-abstinens, prioritera ett par zebramönstrade jeans. (dom kostade 300, HALLÅ!!??!!)
Detta betyder att Jag nu har fått prioritera bort andra saker, såsom mat och annat oviktigt, för att klara mig fram till löning på tisdag. Alltså spenderade jag hela gårdagen med att baka eget bröd. Det kostar ju inget när man har alla grejer hemma,  o så smakar det gott:)
Jag har nu 40 kr i plånboken, o 39 kr på kontot. Alltså kan jag köpa mjölk veckan ut o en öl på rockbarenv på lördag. Så även det löste sig!!





Ps. Jag färgade håret igår också, o idag gymade jag. Då svettades jag litegrann. Alltså fick jag en lila-rosa liten rännil ner på kinden. Detta upptäckte jag alltså när jag hade kommit hem. Undra om de andra på gymet trodde att min hjärna höll på att rinna ut eller nåt? :P Haha...

Ursprung

Nu hörde jag på radio att Gert Fylking, denna oändliga källa till glädje, hade sagt att prins Carl Philip fortfarande "knullar runt" och att han hade blivit anmäld för förtal av en väldigt upprörd lyssnare. O varifrån kom denna lyssnare måntro?
Jo, ANEBY!! Hahahaha!!! Nu har jag alltså hört Aneby nämnas tre gånger i radio.

1. En väldig våg av villa-inbrott för något år sedan.
2. Aneby hade i en undersökning blivit framröstad den treddje eller femte mest homofobiska kommunen i landet.
3. Och nu den tredje- en galen monarkist från Aneby har anmält Gert Fylking för förtal mot prinsen.

Åh, så stolt man kan vara över sitt ursprung!



(Jag skyller fortfarande allting på frikyrkorna. ALLT!!)

Höst

Idag när jag, väldigt motvilligt o långsamt, hade tagit mig ur sängen och utamför dörren för att gå till gymet så kände jag det. Det första tecknet på att sommaren som aldrig har varit här, men ändå på något sätt finns i mitt hjärta, håller på att ta slut. Det luktade höst. HÖST!

Förvisso kan hösten va väldigt fin, men jag vill ha en sommar innan hösten kommer god damn it!!

Idga blev det 4,5km på en crosstrainer på gymet. Hoppas jag kommer igång ordentligt snart, så att man kan känna sig snygg o bli lite pigg igen.  

Nu ser jag Tiger genom köksfönstret, så jag ska gå ut o kela med honom innan jag åker till jobbet.


Konspiration

Jag har en teori att min pojkväns bror (som även är hans chef) hade något emot mig, för varje gång jag hade en ledig dag så var Daniel tvungen att jobba över eller så jobbade de långt borta, eller så skulle de åka o titta på nåt nytt projekt efter arbetstid eller något anant som gjorde att jag o Daniel ändå inte fick mer tid tillsammans än de få timmarna på kvällen som vi brukar få då jag jobbar sent.
Det var ju helt tydligt att det var nån typ av konspiration emot mig, så jag ryckte i några trådar genom mina kontakter i undre världen o, BARA SÅDÄR,så kommer  nu Daniel hem i tid idag:) På vår 8-månadersdag till råga på allt!
Så här sitter jag, nöjd o glad efter att i lugn o ro ha fått träna, frosta av frysen o shoppa leggins, o väntar med spänning. Eller ja, spänning o spänning, det kanske va en överdrift. Men jag är lugn o varm o glad. O det är underbart väder!!

Otroligt

Jag är så otroligt lyckligt lottad. Jag är så glad, så glad att jag har någon att dela livets enkla saker med. Någon som jag alltid kan skratta med (eller åt), någon som man kan få spontana kramar av när man gör tråkiga saker som att diska, som gör löjliga saker bara för att få fram ett leende, som man kan ligga o sängen o prata med i timmar utan att vilja göra något annat. Någon som ger en trygghet bara genom en handtryckning. Allt känns så bra.Så jävla bra att jag knappt tror det är sant.
Jag är tillräckligt kär för att baka rosa, hjärtformade små sockerkakor, bara det säger någonting.

Detta lulliga lilla inglägg beror på att jag har haft en ovanligt trevlig helg.:)  Fixade syrrans hår i lördags efter jobbet, o hon blev jättefin o vi hade jätteroligt o mysigt. Blev sen upplockad av den underbara pojkvännen, myste hela kvällen, promenerade, tittade på film, åt popcorn... Söndagsmorgonen drogs ut tills eftermiddag utan att vi fick nåt vettigt gjort, sen in till stan en sväng o sen till Landvetter för att plocka äpplen från hans föräldrars trädgård. På kvällen gjorde vi mat o bakade äppelkaka. Det var nog den bästa helgen på väldigt länge.

Nu måste jag gå till jobbet, det regnar o jag är trött som fan. Men imorn är jag iaf ledig. Alltid något.

Äckel

Idag klippte jag en av mina underbara stamkunder. En jättetrevlig o rolig kvinna i 50-års åldern som alltid skrattar o pratar glatt när man klipper henne. Hon ser bra ut, smärt o välsminkad o alltid fin i håret (eftersom jag fixar det, såklart). Hon slog sig ner i stolen o vi började småprata som vanligt, o så frågade jag hur hennes semester hade varit. Helt casually liksom, det är vad man fårgar alla denna tiden på året. Inte så bra, sa hon. Jag tänkte för mig själv att hon väl hade fått regn på semestern eller hotellet var överbokat eller nåt liknande, men icke!
Då får jag reda på att hennes man, som hon skulle ha firat 30årig bröllopsdag med i september, hade flyttat ifrån henne för att va med en kvinna som han i hemlighet hade haft ihop det med i ett år. JÄVLA ÄCKEL! Jag blev så arg, hon är en sn bra människa o hon förtjänar inte att något egoistiskt svin ska göra så mot henne efter 30 år!!!!
Jag är faktikst ganska lätt att ha att göra med, jag tolererar en hel del (trots att min syster brukar kalla mig musik-nazist, eftersom jag visar väldigt lite tolerans mot dålig musik. Alltså allt jag inte gillar. Men om någon gillar Brittan så kan jag ändå prata med personen i fråga, ääven om jag undviker ämnet musik.), men otrohet är nåt jag verkligen har noll tolerna eller förståelse för. SPECIELLT inte planerad och fortgående otrohet. Vem gör nåt sånt? Oavsett om man har känslor för nån annan så har man ändå svurit trohet till någon annan, men har delat ett helt liv med den personen o den förtjänar respekt o ärlighet god damn it!! O den andra personen?!!? Hur kan man ha ett förhållande med någon som har ett annat förhållande? Hur står man ut med sig själv? Har de tänkt på hur de skulle reagera om någon gjorde så mot dem? Eller kanske deras barn råkade ut för något liknande? Tänker de över huvud taget??!!?
Det finns INGET som kan ursäkta otrohet eller göra det acceptabelt. Det kan finnas anledningar till att folk va otrogna, men det finns aldrig någon ursäkt. O skulle man ursäkta det en gång så har man gjort det acceptabelt, alltså är chansen typ 100000000 gånger större att det sker igen.Och även om det inte sker igen, var är tilliten? det finns ju ingen anledning att lita på varandra längre, o vad är ett förhållande utan tillit?  Alltså- ingen väg tillbaka. Punkt slut.
Hon sa dock med stor beslutsamhet att hon hade bestämt sig för att göra allt för att må bra, o samma dag som han hade berättat så hade hon sagt ¨åt honom att packa sina grejer, o sen ordnade hon med skilsmässa på en vecka. Jävligt starkt gjort, o jag beundrar henne.
Så, vad jag ville komma fram till var alltså :
MÅ ALLA OTROGNA JÄVLAR O DERAS MEDBROTTSLINGAR BRINNA I HELVETET FÖR EVIG TID!

Och om det inte kan bli ordnat så anmäler jag mig gärna som frivillig till att personligen strypa, kastrera eller på valfritt  annat sätt tortera dessa mänskliga avskum.

Slut på dagens uppmuntrande läsning.

Blöt

Ledig idag, har städat massor, tvättat, lagat mat, vart ute o promenerat o duschat. Jag har fortfarande kvar att handla, panta burkar o sen åka till stan o mysa lite för att sedan möta upp pojkvännen efter att denne har slutat jobba. Wieee!
 
Just nu sitter jag med en ansiktsmask utkladdad över ansiktet som är så stark att mina ögon tåras o det känns som att hela jag brinner. Den gör nog nytta.

Igår va jag på gymet för första gången på nån vecka. Det tog emot, men jag klarade mitt vanliga program o kände mig aningen starkare i själen. Däremot så lyckades jag inte använda en maskin som jag brukar köra. Jag stod o drog som en annan jädra idiot i pluppen som man ska dra ut för att ställa in höjden på en grej, men den rubbades inte.
Då kom en man fram o skulle hjälpa mig, men han kunde inte heller rubba den. Han tittade på mig o såg lite generad ut o jag försökte skoja till det med att säga
"Vi är uppenbarligen inte starka nog för den här maskinen än, man kanske måste jobba sig upp till den. Ha ha ha..."
Vilket bara ledde till att han ännu mer frenetiskt började rycka i pluppen, o jag lite diskret tog några steg åt sidan o smet till omklädningsrummen. Dumma karlar, förstår inte när de är besegrade av maskinerna.

Uffe

Jag älskar uffe!! Uffe regerar!
Den gamla gubben körde hårt i nästan 3 timmar igår kväll, drog låt efter låt, sprang omkring på scen med en megafon  o skrek o såg ut som ett lyckligt barn när alla sjöng låtarna åt honom. Det var underbart!! O kul att få va med familjen en stund också. :)
Daniel o jag ska snart in till stan för mer familjke-tid, men  först frukost!!

Förresten så upptäckte jag igå att när många människor ropar "UFFE!!" av sina lungors fulla kraft samtidigt, fast i grym otakt, så låter det mest som "FÖFFÖÖÖÖFÖF". Spännande.

Fisk

Tisadg kväll. Jag sitter i min soffa o väntar på pojkvän. O väntar... O väntar. O väntar. Skickar surt sms. "Kommer snart". O väntar... O väntar... Och väntar. Sent om sider kommer pojkvännen in genom dörren. "hej älskling" Snabbt tillägg när han ser minen  i mitt ansikte "förlåt att jag är så sen!!!".
Ställer mig upp o sträcker mig vaksamt framåt för att få en puss. "du luktar fisk. O du har inga pluspoäng att ta ut just nu". Pojkvän traskar till badrum. "har du en svamp eller nåt att gnugga med? Eller vänta, det funkar nog ändå.". Jag står vaktandes i hallen med svampen i högsta hugg "är du helt säker? Jag har klorin!!."
Därefter blir det tillkännagivet att han har stuckit sig på en tagg på en fisk som de inte visste om den va giftig eller inte, o ett frenetiskt letande efter bilder på fiskar påbörjas, surmulenhet byts av med oro.
Senare, nedbäddad i sängen. "Men det är orättvist. nu blev jag ju orolig så jag hann ju knappt va sur". "Jepp, jag o Thomas planerade det hela hemvägen." Tystnad. "Du kan få va sur nu om du vill...?".

Pojkvänenn är dock fortfarande i bruk o lever o mår bra. :P

Imorgon blir det Ulf Lundelll konsert med hela familjen, jippiiiiee! Dessutom ett par välbehövda dagar med ledighet så att jag inte börjar döda kunder.

Fjoff

Ja, så kändes det som att min ledighet va. "FJOFF" sa det, o sen va den borta. Det är det som är dumt med att jobba så att man ibland har en vardag ledig, o ibland en lördag. Fick bara ledigt söndagen, o nu ska man jobba fem dagar igen.
På fredag ska jag sluta lite tidigare o dra iväg o titta på Uffe-puffe med mamma o familjen. Det ska bli skönt, speciellt när jag är ledig lörd-sönd också. MEn just nu är jag mest bara trött... o kan inte komma på nåt kul att skriva för mitt liv.

RSS 2.0