Mot Grekland!

Om tolv timmar är jag på Landvetter flygplats o flaxar snart iväg mot Grekland med älsklingen. Känns jävligt bra att lämna regn o rusk bakom sig för lite mys o äventyr på en ö med sol o bad! Soooooo long SUCKERS! :) (no offence, det kändes bara som en bra avslutning. :P)

Mys

Igår va jag lite i koma efter att ha intagit alkoholhaltiga drycker i ganska stora mängder två dagar i rad. Något som min kropp inte ritkigt är van vid, dock var det hemskt trevligt! :) Maddes fest va grym, o jag fick dessutom en försenad födelsedagspresent av Henke. 3 st slickepottar! :P Haha!! Nu slipper jag bekymra mig över den som har blivit kidnappad. På hemvägen inhandlades roliga saker så som fryspåsar och ridbyxor på Eko.

Jag har kommit fram till en sak igen dock. Vad jag verkligen saknar när jag bor i lägenhet i Mölnlycke är landet. Jag känner mig lite smått handikappad utan en trädgård, blir ibland så rastlös att jag inte vet vad jag ska göra. Inte för att jag får lust att plantera blommor eller klippa gräs, det kan bara vara trevligt att ha möjligheten att gå ut o strosa ett varv i solen ibland. Inte bara bli stekt mit en husvägg på balkongen. Det är förvisso inte mitt inne i stan, men jag är så van vid att få göra saker, bra saker, nyttiga saker, saker som gör att man känner att man faktiskt FÅR ha ledigt efter att man har gjort det.
Därför blev jag faktiskt inte det minsta ledsen när pappa bad mig följa med till Täringstorp idag igen. Jag mår så bra efter att ha målat o putsat fönster, klippt massa gräs o hivat iväg lite virke för förvaring under glatt tjatter o tjiv med far min. Då känns det att man verkligen har gjort något.

Saknar min älskling litegrann, han åkte hem på Silvia (mitt officiella namn på han motorcykel) idag. Och det kommer dröja nästna 24 timmar innan jag får krama på honom igen!!!!

Imorn blir det är tur ut till hästar o skoj innan även jag drar mig hemåt igen. Ett bra slut på en bra början av semestern. :)

Dag 2 + lite 3

Efter den lyckade dagen i Eksjö kom en lyckad dag i Aneby. :)
Väcktes kl åtta av att en glad pappa tjoade på mig o strax efter det var vi på väg ut till gården. Där skulle det målas fönster och trimmas gräs. Dåligt med solbränna pga envisa moln, dock skaffade jag mig ett vackert tunt lager finhackat gräs på benen som väldigt envist satt kvar, tillsammans med diversre brunsvarta färgstänk från fönstermålning.
Efter några timmar sånt (och lite dödsångest när pappa lurade upp mig på verandataket för att måla fönster på övervåningen...) så bar det av hemåt igen.
Väl hemma hade min älskling tagit sig hit på sin nya bebis, så jag pussade honom välkommen, hoppade snabbt in i duschen, slängde i mig lite mat och sen kom Annaida och Jessica hit för varsin tid på Salong Lärkstigen. :P När de var glada och nöjda tog vi och begav oss ner till Jessica o Kennys hem för att träffa 2 månader gamla Naemi (söt unge, jag har bestämt mig för att tycka om henne.) och grilla o äta massa gott. Det blev en del förtäring av alkoholhaltiga drycker också (självklart inte av de ansvarstagande föräldrarna, men för resten av dräggen. :P) och det va så jäkla kul att jag va ledsen när jag började gäspa runt tolvsnåret. :P

Idag har jag snabb-dejtat Frida och klippt henne, gått på second hand här i Aneby och nu fixar jag mammas hår för att sedan dra till Jkpg o fira Madde o dricka ännu mer öl. :D
Fullt ös medetslös!

Dag 1

Min första riktiga semesterdag. Woohoo! Jag är faktiskt helnöjd, allt har gått som planerat, varit trevligt och uppfriskande och jag njuter i full drag. Efter en ganska tryckande och grå förmiddag bestämde sig vädret för att bli strålande varmt o skönt och jag blev ännu gladare. :)
Imorn blir det jobb i täringstorp med far min, lite hår-fix här i Aneby och förhoppningsvis lite öl o grillning på kvällen. Me like!

Semester

Nu har jag semester. Alla verkar inte unna mig det, men man kan ju inte få allt här i livet.
Jag tänker gå in helt och fullt för att ha semester iaf.
Om någon frågar "Vad gör du?" så tänker jag svara "Jag har semester."
Så mycket tänker jag gå in för det. Hela tiden.
SEMESTER!!!!!!!

Snart semester

Imorn är min sista arbetsdag innan semester. Jippieyayhoooo!!
Dock har jag ändå ett fullspäckat schema framför mig, varför blir det alltid så?
Har lyckats få med det mesta under min smålandsresa, lite tid i Aneby med familj o vänner, hjälpa pappa på gården, vänner i eksjö, fest i jkpg, ridning i sävjsö osv osv. Men det är verkligen packat o planerat in på minuterna känns det som. För att inte tala om att Aygon (tjohoo, jag får iaf åka bil!!) kommer va fullpackad med saxar, hårfärg, slinggrejer, vanliga kläder, festkläder, ridkläder, saker jag ska laga/sy om osv osv osv.
PUH!
Dessutom börjar jag få lite ångest inför min semesterekonomi. Vet inte riktigt har jag ska överleva efter vår vecka på Grekland... :S Jajaj, det ordnar väl sig på nåt sätt.
Nu vill jag bara att morgondagen ska vara över så att jag kan börja planera och ha ledigt på riktigt.

Muffins-mani

Efter att jag har gjort mina übergoda muffins har Daniel blibit lite manisk.

Daniel: Vad är klockan
Jag: Tjugo i nio. Hur så?
Daniel: Då måste jag ha en muffins.
Jag: Varför?
Daniel: För att klockan är tjugo i nio!!!!
Jag: Ehhh....
*paus*
Daniel: Vad är klockan nu då?
Jag: Kvart i nio.
Daniel: Då MÅSTE jag ha en muffins!!!!



Dom muffinsarna var det, minus mandelmassan och äggen på toppen (och med svarta formar). De är tillräckligt mäktiga även utan det kan jag tillägga. :P Tack Leila för receptet!

Älsklingen letar ny motorcykel och ringer...

Älsklingen letar ny motorcykel och ringer land o rike runt för att få tag i en ny bebis i rätt skick och prisklass. Dagens bästa kommentar blev när Daniel, halvt road o halv fundersam stack ut huvudet från datarummet: "Älskling, kan man pruta på nåt om ägaren heter Von Knorring?" Jag: "Hahahaha!!! Kan man heta Von Knorring?!!? HAHAHAHA!!!"


Slickepott?

Igår bakade jag. (inget konstigt med det direkt)
Jag råkade göra världens godaste hasselnötsmuffins med nutella och choklad-topping. Helt gudomliga om jag får säga det själv!
Hur som helst, jag stod med slickepotten i högsta hugg o skulle garnera muffinsen när Daniel ropade från ett annat rum och jag gick iväg. Näe jag kom tillbka var min slickepott borta. BORTA!!
Den har ännu inte återfunnits, och jag har letat ÖVERALLT. I varje skåp, sophink, låda, hörn och skrymsle jag kan komma på. Nu undrar jag självklarrt vem det är som har sett storheten i min slickepott och stulit den? Om ni ser något misstänkt så rapportera gärna det, alla tips uppskattas!



Ungefär såg den ut, min slickepott gone missing!!

Sol och ledig. :)

Älsklingen har haft semester hela veckan, och idga är jag äntligen också ledig!! :)
Började dagen med en ganska misslyckad löprunda (trött, stumma ben, ont i fötterna- you name it) men sen bakade jag världens godaste muffins och duschade, så då kändes det bättre. :P

Efter det så åkte Daniel o jag till IKEA. Det blev även besök till Systemet och Apoteket. Alltså enbart till ställen med nödvändiga saker där pengarna flyger iväg. Nu har jag dock ett fullt mini-apotek till Greklandsresan(yes, jag är nojjig!), spritförrådet är påfyllt och vi har fler matlådor. Dessutom köpte jag ett schysst fat o några coola märka ljus som jag tänmkte arrangera fint någonstans, dock vet jag inte om det blir av, Daniel bara suckade o tittade konstigt på mig när jag avslöjade mina inredningsplaner. Haha!

När jag ändå är igång så GRATTIS Madde på 25-årsdagen! :D

Det var nog allt. Nu ska jag gå o sätta mig någonstans o svettas lite till. Det är ju inte så att jag vill klaga på vädret, jag vill bara klaga lite på att jag inte har någon trädgård. :P



Aj

Igår var jag ute i Svaleslätt och hälsade på Jessan o Andreas. Lullade runt o njöt av att inte behöva va instängd i en lägenhet, pussade på den hemkomna bus-katten o passade på att hjälpa till att bära lite grejer till deras garage-bygge. Väldans trevligt! :)
Dock tyckte inte min handled att det var lika trevligt att bära saker. Igår kväll började den göra ont, och trots ihärdigt användande av handledsskydd så har den nu börjat värka konstant och tappa saker om jag försöker hålla eller lyfta med den. Med mindre än 2 veckor till semester och mitt i en period där jag vet att det inte finns någon ersättare för mig på jobbet så känns inte det här alls bra. Inte sen den värsta perioden under min tonårstid har det gjort så ont. :( Jävla skit.
Dessutom börjar jag fortfarande lipa så snart jag tänker på Kotten. Som min mamma sa- han fattas oss!!! Han ska finnas där, sitta där o va gullig och ullig...

Utmattad

Igår var egentligen en bra dag. Daniel o jag chillade, handlade lite,  va en sväng hos hans föräldrar  o sen åkte vi in till stan för att grilla o dricka öl med vänner. Jättekul! Verkligen, jag menar det.
MEN... Som Tony Irwing brukar säga. Hela tiden så hade en naggande lite tanke i bakhuvudet. Min systers lilla katt var bortsprungen och jag visste att min syster va alldeles förstörd o ledsen, och jag ville så gärna att Bubblis skulle komma hem igen!!! Efter grillning och trevligt sällskap så ringde Jessan- LYCKA! Katten hade återkommit till sitt hem!!

Dock var jag bara lycklig i ca 20 sekunder. Tills jag fick veta att min andra systers husdjur hade dött knall o fall bara sådär. SORG!! Kanske var det värmen som han inte orkade med i sin fina tjocka päls, kanske var det något annat. Han var ju trots allt bara en liten kanin, de lever ju inte alltid så länge.

Men han va världens snällaste lilla kanin, aldrig skulle han försöka smita eller bita någon. Alltid glad o söt, älskade att skutta omkring i sitt hörn av mammas land o gräva eller rulla sig i jorden. Även om man vet att det kan hända så känns det som att mitt hjärta ska brista varje gång jag tänker på det. Inte bara för lille Kottens skull, han lider ju iaf inte mer, men för min systers skull.

Jag kan inte hantera när personer som jag älskar lider eller är ledsna, jag tycker det är värre än när jag själv är ledsen. Jag försöker trösta mig själv med att han iaf alltid verkade nöjd o lycklig under sin livstid, och han slapp lida under en lång tids sjukdom osv. Men det är fortfarande extremt sorgligt. :(



R.I.P Kottis, vi kommer alltid att komma ihåg dig. Du var en underbar liten kanin, och nästa gång jag kommer hem ska jag hälsa på dig vid din lilla sten i Täringstorp o tänka på när du skuttar i kaninhimlen! <3

Grävling

När jag i godan ro gick på min "återhämtningssträcka" genom skogen på löprundan i morse så hände något dramatiskt.
Jag snubblade till på något (rot, kotte, sten, annat skit), tittade ner snett till vänster och... STÅR ÖGA MOT ÖGA MED EN STOR GRÄVLING!! AAAAAAAAAAHHHH!
Jag tror att mina djuriska flyktinstinkter tog över totalt, för trots att både vad- och lårmusklerna kändes som att de skulle skrumpna ihop i kramper så fann jag mig själv rusandes som en galen älg genom skogen. DEN ANFALLER!! Var det jag hann tänka, vilket den kanske inte gjorde... Typ.
Det kan ha varit så att den bara tittade förskrämt på mig o sen tultade tillbaka in i skogen, men nog såg den mordisk ut, precis som om den va sugen på att bita av ett människoben i ungefär min storlek just idag.

Efter dettta var jag så upprörd att jag va tvungen att söka stöd via sms.

Min kära Mammas svar: " Åhh, STACKARN!! Blev han rädd??"
Ursäkta mig, HAN??!?
JAG BLEV RÄDD!!! JAAAG! Men jag mår bra nu, bara lite långvariga psykiska men, mardrömmar osv,  med det ska nog ordna sig ska du se. Tackar som frågar mamma. :P



Sådär såg han ut. Fast större. Och med sabeltänder som det rann saliv från. Ja, ungefär då.

PS.



När jag googlade bilder på grävlingar så kom den här upp med titeln "Grävling våldtar hund". Är det nån mer än jag som tycker att det inte alls ser ut som en grävling, utan snarare som en tvättbjörn..?

Liseberg

Wiiieee!! Igår va jag i JEssan på Liseberg, och det va helt galet kul!!! Vi åkte bergochdalbanan (jag hade glömt bort hur löjligt rolig den är!!!), slänggungorna och Jukeboxen, åt glass, spelade på lyckohjul och fiskade efter gosedjur. Jessan hade hela sin väska full med gosedjur efter bara 20 min eller så, haha!
När vi var mätta på Liseberg gick vi till mitt favoritcafé för att bli mätta i magen, för att sen leta skor till Jessan. Det slutade med att Jessan hade 3 par nya skor när vi åkte hem och jag hade NADA! Nånting i universums balans måste ha skiftats den dagen... Jag säger då det. :P


Glada systrar i en blå Jukebox-bil!


Idag har jag dock jobbat, och nu har Daniel o jag haft vår varannan-vecka-storstädning, så jag sitte remst o svettas. :P Ska snart ta en liten solskenspromenad ner till Hemköp o inhandla lördagsgodis tror jag! :)

Mys i kaffebryggaren... Vi är inte vana at...

20100702737 (MMS)

Mys i kaffebryggaren... Vi är inte vana att göra kaffe, alltså glömmer vi även tömma skiten. :P


Tråk-shopping



Dagens tråkshopping: leggings, vitt linne (hm 49kr), nödvändigt smink, smörknivar och salami. Tjohooo så festligt! :P Bara massa pengar som rinner iväg utan att man känner att man får nåt för det, ändå måste man ha det!

Gym vs Skog

Jag alltså, jag vet. Jag är tråkig, jag uppdaterar inte... Bla bla... Jag har varit trött och upptagen. Idag eller imorn tänkte jag försöka knåpa ihop ett inlägg om SRF o slänga upp iaf ett par bilder, men vi får se. Nu va det ju så längesen!! Haha...

Men tillbaka till vad jag tänkte skriva om. Nämligen att jag itne tränar på gym just nu, utan jag hat börjat ta upp min gamla vana att springa i skogen. O det är faktiskt jäkligt gött. Missförstå mig rätt, jag har inget emot gym. Det bästa är att vara med på pass där folk skriker på mig vad jag ska göra, för då kan man inte smyg-lata sig, vilket jag gärna gör ibland. :P
Det bästa med skogen är att jag kan springa i redan svettiga kläder. På gymet känner jag alltid en press på mig att alltid ha nytvättade, fräscha träningskläder, men då jag inte har så många ombyten i träningskläder och inte har tid elle lust att tvätta varje dag så blir det lite svårt ibland.
Däremot om jag går ut från lägenheten o dundrar ut o vegetationen så är det inte en jävel som bryr ig om att jag kanske springer i samma svettiga linne som jag hade gången innan, för det råkar kanske va favorittröjan för tillfället. Perfekt!

Så nu sitter jag här, nysvettad och nydushad och äter havregrynsgröt. I feel just like Gunde! :P

RSS 2.0