Partypooper

Jag känner mig som en sån jäkla glädjedödare. Det beror på att jag är inne i en ond liten cirkel, där jag sitter på min fula trehjuling o kör runt,runt,runt o kan inte komma ur den.
Jag fick problem med min mage pga stress. Det beror självklart på att det har hänt mycket runt omkring, jag har inte direkt drömjobbet, jag känner en konstant press och oro över min ekonomiska situation, jag är inte nöjd med mig själv och jag känner att jag inte har tid att träffa mina nära o kära så mycket som jag hade velat, för jag har aldrig tid. Det är väl inte så svårt att lösa, tänker säkert många. Sluta stressa upp dig helt enkelt!
Ja, det låter onekligen enkelt, men så lätt är det inte.
Som nu till exempel. Jag har fått vara hemma för att jag har mått dåligt, jättelugnt och skönt- visst, jag håller med. Men då känner jag ännu mer av stressen för min ekonomiska situation, jag förlorar pengar som jag behöver MYCKET VÄL! Men om jag skulle jobbat då? Ja, då skulle jag blivit stressad på grund av det, och mått ännu sämre o blivit ännu tröttare. Och då blivit orolig för min hälsa.
När jag är trött känner jag att jag bara vill vara hemma. Men om jag bara är hemma och ska ta det lugnt får jag dåligt samvete över att jag inte "gör något" med den fritid jag har. Jag känner egentligen inte för att fira valborg, dels är det dåligt väder, och dels är jag trött och är helt enkelt inte på partyhumör. MEN om jag inte gör det kommer jag känna mig som en svikare, känna att jag slösar bort min ungdom genom att aldrig gå ut och träffa folk. Känner att jag håller min pojkvän hemma för att jag själv inte känner för att gå ut, eftersom han av lojala skäl också stannar hemma då, oavsett vad jag säger.
Han o hans vänner ville bowla. Jag kan inte tänka mig något värre än att bowla för tillfället. Jag kan inte dricka alkohol pga magen, och jag känner itne för att vara social o le tills käkarna får kramp, för jag känner mig i själen inte speciellt glad, och en kväll av ansträngda skratt och tillkämpade leenden över skämt är inte vad jag föredrar, och jag vill inte förstöra någon annans kväll för att jag är dum eller känner mig tillfälligt socialt handikappad. Jag kan under rätt omständigheter tycka om att bowla, om jag bara känner mig problemfri och glad in i själen. Då tycker jag det mesta är roligt, och är det inte roligt så gör jag det bästa av det och har roligt, för jag vill gärna tro att jag i grund o botten är en person som har lätt för att skratta o göra roliga saker med.
Och varför känner jag mig inte glad? För att jag är stressad. Jag får dåligt samvete och känner en stor press för jag BORDE vara glad. Jag har massor att glädjas för. Semester, en helt fantasisk pojkvän och en familj som jag älskar, nånstans att bo och mat på bordet etc etc... O egentligen är jag lycklig. Jag är lycklig, men jag är inte glad. Jag har poängterat det innan, det är en stor skillnad. Jag känner tacksamhet för allt jag har, men det tar inte bort oron eller stressen.
Och jag vet inte hur jag ska få bort den. Så jag sitter där på trehjulingen och trampar, trots att jag försöker allt jag kan för att sluta. Helvete.

Idag ändrade jag min profil på mobilen f...

Idag ändrade jag min profil på mobilen från "ljudlös" till "Allmän". Det är mitt tydligaste tecken på att jag är ledig. Precis som att lukten av varm jord och död mask markerar börjar av sommaren, och inköpet av saffran markerar början av jul-perioden. Är det inte lite konstigt att man så starkt förknippar vissa saker med perioder eller händelser? Det va dagens soff-filosofi. Over and out.


VÅLDTÄKT!

Jag har ett beroende. Och det är choklad. Jag ÄLSKAR choklad. Om någon tar min chokladkaka ifrån mig så kan jag bli våldsam på ritkigt. Det är nog en av de få saker som jag kan tänka mig att slåss för- min  rätt att få unna mig choklad.
Därför blir jag väldigt upprörd när alla godistillverkare envisas med att våldta och förstöra min goda choklad med en massa konstiga frukter och bär o skit!!! Frukt har ingenting att göra i  min choklad. INGENTING. Och all choklad är min choklad. All choklad är iaf min potentiella choklad.
Banan och choklad är ok, likaså nötter och mandel, kola, nougat och andra härligt mjuka saker som balndar sig härligt tillsammans med choklad. Men när de börjar trycka i russin och annat fanskap i chokladkakorna så blir jag mordisk.
Det leder mig hur som helst till det jag hade tänkt att skriva kort från början.
Är det någon mer än jag som har funderat på sambandet mellan det antal år folk har på nacken och vilken choklad de väljer? Varför går alltid folk mer åt apelsinchoklad (jag ryser bara jag tänker på eländet!!!) och mörk besk äcklig choklad ju äldre de blir? Jag funderar på att börja föra någon typ av statistik, för det intresserar mig faktiskt på ett vetenskapligt plan.


Mmmm.... Nu  börjar jag snart dregla. Bäst att gå innan jag börjar leta igenom skåpen och knapra i mig den sista blockchokladen eller nåt. :P

Ellos

Förresten, jag har kommit fram till att det räcker inte bara med att man alltid får erbjudanden till höger o vänster om att det är rea eller rabatter på massa saker när man är pank, nu har även Ellos börjat konspirera emot mig. PÅ RIKTIGT!

Blev så ledsen när jag insåg att denna klänningen va slut o att jag inte skulle få köpa den nästa månad heller. :( Och när jag försökte tröst-fönstershoppa (internet har ju också fönster, haha, dagens ordvits!) o titta efter en annan klänning så va den också slut i min storlek. HELA VÄRDLEN Är EMOT MIG!!! Typ.
När man har konstant ont i magen borde man iaf få ha sina blivande kläder ifred för dessa lycko-vandaler!!


Ps. Och om någon utomstående mot förmodan skulle läsa detta o veta hur jag kan få tag på klänningen, någon som råkar ha en extra liggande eller så SÄG TILLL MIG!!! Jag är intresserad, minst sagt.

Hemma

Hemma från jobbet idag alltså. Efter att jag hade ätit världens långsammaste frukost, slösurfat i vad som kändes som femton timmar, läst och tittat på tv så blev jag så pass rastlös att jag tänkte gå på en avkoppland epromenad, helt enkalt så att jag slapp blir stressad över det faktum att jg inte tränade idag.

Och där gick jag, fram i vår lilla skog bakom husen, bland vitsippor o gamla fina träd, o stillheten dödade mig inifrån. Jag gjorde vad vilken anna vettig människa skulla ha gjort- jag ringde Madde! :D
Maratonsamtal blir alltid roliga och man kommer fram till så mkt bra, det här till exempel:

Madde: Alltså, TACK för att du får mina sista timmar på jobbet att gå så snabt!!
Jag: Varsågod!
Madde: Jamen du är så BRA! Men du...Om jag friar till dig innan Daniel gör det, kan du lämna honom för mig då?
Jag: Ehh... Vi kanske kan komma fram till någon typ av kollektivt-arrangemang?


Läkarbesök

Efter mitt lilla kräkoman-anfall i fredags har in mage varit totalt invlalid o betett sig helt fuckat. Jag mår illa o är svintrött och vill inte göra nånting alls. Så jag gick till en läkare idag. (Vi ska inte ens tala om krånglet för att komma ifrån jobbet o komma dit! GAAH!!!) Det hjälpte ju inte så mkt. Det är ganska troligt magkatarr, fick medicin för det, men jag fick order att avvakta en vecka och se om det hjälpte eller inte, för det kan även vara biverkningar av antibiotikan jag äter uppenbarligen.
MEN hur jag ska göra med mitt liv under denna avvaktande vecka är fortfarande oklart. Jag känner mig ibland sjuk som en hund o ibland helt frisk, men jag orkar egentligen inte jobba, för jag vet att illamående-vågorna kommer o så känns det som att jag ska spy kunderna i nacken o jag kan inte göra ett bra jobb.
Alltså fick jag mer droger men inget svar eller hjälp med vad jag kom dit för. Ännu fattigare för ingenting. Tack för den jävla hjälpen!!!!!!

Söndag

Man ska inte bada på morgonen, då blir man väääääldigt trött! Hur som helst så har jag iaf gjort mig ren och fräsch inför min svågers 30-års kalas som vi ska iväg på om någon timme. För tillfället sitter jag och väntar på att nagellacket ska torka så jag kan börja leta bland kläder och sminka mig. Daniel har självklart inte duschat än och sitter för tillfället helt obekymrad och spelar trummor bakom mig. Allt är som vanligt alltså. :P

Det var väl ungefär allt jag har att sgäa, blev lugnt igår, va så jäkla trött igår att jag inte orkade stressa iväg o göra mig i ordning för utgång. Nåja, Valborg på fredag och jag har långhelg, då har jag inga ursäkter. Haha! Hoppas på fint väder hela veckan, jag kan behöva lite pepp med sol o så just nu!

Endast den dåraktiga tror att det känns ...

Endast den dåraktiga tror att det känns lika bra ståendes på jobbet som sittandes hemma i soffan. - gammalt kinesiskt ordspråk. En liten "note to self" sådär. Jag skyller min oförmåga att stanna hemma från jobbet på min pappa- arbetsnarkomanen. Suck.


Hemma tidigt

Fick drop in kund- sling och klipp. Var lite stressad, fanns order som absolut var tvungna att bli bjorda innan halv ttre då posten kom. Drog slingor utav bara helvete, hjälpte en überlångsam kund med ett par produkter, fortsatte dra slingor, slängde i blekning, packade ordrar, fixade fakturaunderlag, smygkräktes på toaletten o kände mig död, Slängde på mer blekning, lämnade säcken till posten, kollade blekta slingor, sköljde, höll på att kräkas, fönade hår, klippte, tog betalt, SPRANG till toaletten, kräktes.

Sen åkte jag hem. Nu funderar jag på om det är något stressrealterat? Eller vad är fel på mig? 4 ggr på bara ett par månader. På två sekunder åker blodet ner i fötterna, jag blir kall, börjar svettas, mår jävligt illa o blir totalt vek och matt. Sen när jag har vilat mig ett par timmar så känns det nästan bra igen.
Man kan ju bli irriterad för mindre!!!

Sveriges Värsta Bilförare

Personligen tycker jag att Sveriges värsta bilförare är ett hyfsat underhålland eprogram, men inom vissa gränser. Ibland (ok, ganska ofta) känner jag bara att jag vill strypa människorna. Inte för att de kör så dåligt (jag är ingen mästerförare själv, även om jag är betydligt bättre än dem) utan för att de även verkar va Sveriges Största PUCKON!!!

Ett par exempel ut löst prat i programmet jag vill ta upp för att stödja detta (ej exakt citerade, men nästan):

Puckad tjej 1: Men hur många veckor är det på 1 år då?
Puckad tjej 2: 107. (tvärsäkert)
Puckad tjej 1: Men 52 då? Är det inte nåt som är 52?
Puckad tjej 2: Jo, men det är ju lördagarna.
Puckad tjej 1: Jahaaaaa...

Programledare (efter en våldsam körning i en bana): Men barnvagnen då? Vad hände med den?
Tjej(co-driver): Barnvagn??
Programledare: Ni såg altlså inte att det rullade ut en barnvagn?
Kille (som körde): Jo alltså.. Den körde jag ju på.
Programledare: Ok..?

Jag blir så mordisk....

Stan

Idag har jag varit ledig som sagt, jag har varit i stan en sväng, hälsat på gamla skolan och shoppat saker på Apoteket. Sen var pengarna slut. Jag fullkomligt AVSKYR att handla på apoteket, så jävla dyrt o inget roligt får man någonsin där!!

När jag va sur o trött i fötterna (för jag gick självklart omkring i resten av stan ändå trots pengabrist, jag va ju ledig liksom...) så tänker jag ta en buss hem. Lugnt o skönt, trodde jag.
Bussen såg helt oskyldig och tom ut när den kom körande. Men det var bara för att HELA JÄKLA BUSSEN VAR FULLSATT MED SMÅ BARN!!!!!!
Det är så nära psykisk tortyr man kan komma vad det gäller mig. Så jag fick inte bara stå upp hela vägen, jag fick dessutom lyssna på äckliga barn som skrev saker som "NÄÄ; jag sköt dig, du är DÖD!!!" "BUSSEN BRINNER!!!" eller, "Är vi framme snart?" tills jag började hoppas på att en av de stackars oskyldiga fröknarna i själva verket var en självmordsbombare på ett mission.

Nu är jag i vilket fall som helst hemma och en bröd-deg står o jäser. Nu ska jag leka bagare igen!




Apoteket- företaget som hatar mig!

Mat

Vår mat igårkväll blev asgod köttfärspaj. :) Kan inte låta bli att tycka att det är rätt gulligt att daniel alltid vill stå o dekorera och fixa medans jag gör själva maten o bara vill laga till skiten och äta så fort som möjligt. :P
Men det ser onekligen lite proffsigare ut såhär. Haha! Nu ska jag njuta av min lediga dag. So long suckers!! :)


Ful-bil

Någon stackars sate i vårt neighbourhood har haft oturen att få en bil i denna kulör. Jag lider med denna person. Åhhh, så jag lider!!



Nu börjar jag bli arg på min kropp. Jag ...

Nu börjar jag bli arg på min kropp. Jag är fortfarande trött o öm i hela kroppen. När ska det ge sig? Det är jobbigt att va hurtig och träna mkt när man känner sig konstant halvsjuk. Suck. Ska fortsätta jobba och försöka komma på nåt roligt att skriva istället. :P


Tuggleksak

Igår var jag och Daniel som sagt hos hans föräldrar en sväng. Där  var även Daniels brorsdotter på ca 7 månader, som glatt tuggade på det mesta som fanns inom räckhåll.
Idag hittade jag denna lapp, som Daniel har misshandlat. Då kom jag att tänka på, kan detta bero på att han inte fick tillräckligt med tuggleksaker när han var liten? :P
Det kvittar nämligen om det är papper, plast eller trä, ALLTID hittar han någon lite bit som han kan tugga på till oigenkänlighet.

Aj

Jag är så trött. Tänkte gyma igår men orkade helt enkelt inte efter att jag hade städat och tvättat o hållt på här hemma. Har känt mig halvsjuk i flera veckor och det är jävligt irriterande att i ena stunden känna sig frisk som en nötkärna och en kvart senare känna sig som att man inte skulle orka resa sig upp ens om tio rabiessmittade stridshundar försökte bita en i baken.
Dessutom har jag nån konstig smärta i överarmen/axeln. Kan för mitt liv inte förstå vad det är(det gör förbannat jävla ont och jag kan inte ens hitta en anledning eller ett speciellt ställe, fruktansvärt frustrerande!) , och jag blir lite orolig för att gå med det hela veckan när jag ska stå o klippa. :S Jäkla skit.
Nu har vi iaf varit hos Daniels föräldrar och firat han pappa, Grattis till honom! Det va trevligt, god mat o fika och skönt att inte bara vara instängda enbart vi två hela helgen. :P Haha!
Ska försöka mig på en kvällspromenad nu iaf. Bättre än inget.



Precis sån känner jag mig!

Jesus



Det var alltså sådana här sandaler som Jesus hade. Ynka storlek 36.
Bra, jag har alltid undrat!
Glöm 118 100, Tradera har svaren på allt!!

Hittade en ny variant av pepsi max idag "w...

20100416612 (MMS)

Hittade en ny variant av pepsi max idag "wild baobab flavour". Coolt, tänkte jag och köpte den glatt. Sen fick jag för mig att googla det konstiga ordet och får reda på att min pepsi alltså har smak av vilt apbrödsträd. Vet inte om jag blev förnärmad eller ännu mer excited av det, men jag kan ju konstatera att det är tur för Pepsi att de inte har för vana att översätta saker. :P haha!!!


Jag dömer ofta folk. Alltså folk jag ald...

Jag dömer ofta folk. Alltså folk jag aldrig kommer prata med, bara för att det är underhållande. Bland annat brukar jag sysselsätta mig med att måla upp en hel bild av folks liv beroende på vad de lägger upp på bandet framför mig i mataffären. Idag köpte mannen, med svarta påsar under ögonen,framför mig blöjor, oräkneliga paket våtservetter OCH ett 6pack energidryck. :P det fick mig att vilja säga nåt liknande "är det inte underbart att få sova gott en hel natt o sen vakna upp till en sån här vacker vårdag, pigg och utvilad?" . Sen lade jag upp min mjölk och ett paket tuggummi, lade en pinne bakom och tittar på en stressad ung kvinna som står bakom mig, konstant trampande fram och tillbaka. Och det enda hon ska ha är... Ett graviditetstest!!! Haha!! Då skrattade jag för mig själv och tänkte på hur lycklig och barnlös jag är. :P


Finn ett fel.

20100415609 (MMS)

Finn ett fel.


Igår satt jag och älsklingen o tittade p...

Igår satt jag och älsklingen o tittade på möjliga semesterresor för oss i sommar. Det lutar ganska mkt åt Grekland. Sisådär en 80 graders lutning ungefär skulle jag vilja påstå. Kanske bokar vi till o med vår resa snart, istället för att ta en sista-minuten som vi hade tänkt. Hur som helst, efter att ha suttit och tittat på hotell, vita sandstränder och soliga vidder en halv kväll fick jag allvarliga cravings. Sandal-cravings!!! Har faktiskt bara ett par, de är minst 3 är gamla och har en elak ståltråd som sticker mig i ena stortån. Alltså är detta ett par skor jag kan köpa med rätta!! Vilken lycka!! :D Haha... Så frivilliga medshoppare till sandaljakten får gärna anmäla sig. :) wiee!!


Mamma

Min kära mor börjar så sakteliga göra framsteg i att kunna hantera en dator, och är omåttligt stolt över det! :P

"vet du, jag skulle skriva lite ur läroplanen, o då skulle jag skriva "förskolan skall sträva efter att varje barn" hur många ggr som helst, o då klarade jag att klistra in det , jag vet inte hur, men jag slapp ju skriva det varje gång, är jag inte duktig så säg???"

Haha, mamma är söt.

Gottis

Daniel och jag brukar, som de flesta andra par, dela på allting ät- och drickbart i hemmet. Det är sällan det finns något "mitt" och "ditt". Det är ganska mysigt, men samtidigt ganska irriterande, då Daniel har en vana att roffa åt sig ALLT på en gång, så trycker inte jag i mig massa direkt också så får jag helt enkelt ingenting.

Igår skulle vi äta popcorn, dela på en chokladkaka och titta på film, då detta inte riktigt hanns med i lördags.

Och Daniel äter popcorn.
O sen lite till.
O sen choklad.
O så popcorn.
Får ont i magen.
Äter lite till.
O ännu lite mer.

Jag konstaterar att av "min" chokladkaka (Daniel hävdade nämligen bestämt att han inte ville ha nåt godis) har jag fått fyra rutor, och det var nu endast fyra kvar.
Sen sträcker han sig efter mitt glas med Pepsi (som var det sista som fanns kvar, då jag gillar att ha lite dricka kvar när jag faktiskt blir törstig- alltså efter att man har ätit de sista popcornen).

Jag (uppgiven och nästan lite arg) : "Ibland känns det som att jag blir konstant straffad för att jag är den enda här som kan konsten att inte äta upp allt i min väg PÅ EN GÅNG!!!!"
Daniel (inser precis vad som hade hänt): "Ehh... Förlåt?"

Och självklart smälter jag som smör och förlåter jag honom direkt. Jag skyller allt på hans underbara puppy-eyes.

Mean me...

Alltså... Vi sitter och tittar på Ahmed the dead terrorist på youtube och bredvid bilden finns en reklam för en muslimsk dejting-sajt... Jag vet att det är fel och elakt och fördomsfrämjande, men jag finner det helt omöjligt att inte tycka att det är åtminstone lite kul. :P Förlåt.

(Kanske ska tillägga att jag känner många personer från olika kulturer och länder och jag vet att muslimer inte= terrorister och att judar inte slåss över slängde enkronor, så ingen mening med att försöka förklara det för mig. Men elak humor är rolig, så är det bara. )


Reklam-bråk? :P

Man brukar ju höra talas om massa konstiga bråk nu för tiden, nu det allra senast inte minst alla dessa blogg-bråk, där folk (känt eller okänt) misshandlar varandra med elaka ord på sina respektive bloggar, och om detta är sanning eller påhitt, en planerad PR-kupp eller rent och skärt hat är nog något vi kommer få leva med att aldrig få veta.

Det som jag har insett de senaste har dock med ett annat typ av bråk att göra. Reklam-bråk i tv!! :D Jag tycker detta är fantastiskt roligt på något sätt, och jag väntar med spänning på vem som kommer försöka stämma vem först!! Haha...
Det jag pratar om är själklart diverse telefon/mobilt bredbands reklamer. Tele 2 som har med någon som ska föreställa den gamla mannen i Telia reklamen, 3 som har en reklam med ett utklätt får... Jag tycker det är härligt uppfriskande att de har sänkt sig till den nivån att de mer eller mindre uttalat gör narr av varandra, istället för att bara framhäva sin egen härlighet. Haha!
Detta gör att jag nästan ser fram emot reklampauserna numera, vem vet vad som kommer härnäst liksom? :P

Born to be cheap?
Born to be cheap? Vem ska fåret attackera härnäst? :P

Puh!! Nu har jag stressat som fan till fö...

Puh!! Nu har jag stressat som fan till för jag fick en kund tjugo i sju som va så trevlig att jag inte kunde med att säga nej. Hann dock klart precis i tid o han blev jätteglad o gav mig 200 spänn i dricks. (o det va ju nästan vad klippningen kostade!!) norrmän alltså, mitt nya favoritfolkslag!! :P haha!! Nu-hem till fredagsmyset. :)


Diet

Idag var jag ledig. Förutom att träna, gå på stan en sväng och hämta ut mitt pass så hann jag även med att baka- min vana trogen. Jag brukar mest baka dumlekakor, av den anledningen att min älskling är barnsligt förtjust i dem o blir så besviken om frysen är tom på sådana. :P Jag har helt enkelt inte hjärta att sluta baka dem.
Så jag slog glatt ihop en smet o fixade ett par plåtar. Sen när jag skulle lägga in dem i burkar i frysen kom det fram!!

Jag- MEN! Var är alla lådor?
Daniel- Du har väl kakor i dem. Har ju sagt att du inte får baka så mkt.
Jag- Men det va ju minst två veckor sedan jag bakade dumlekakor, de brukar va slut då!!
Daniel- Ja, men jag går ju på min nya diet nu.
Jag- Diet?
Daniel- JA! Max fyra dumlekakor om dagen!!!!

Om man ändå kunde få gå på den dieten...

Hörde just på nyheterna att någon var a...

Hörde just på nyheterna att någon var anklagad för "grovt vållande till annans död". Vad menar de egentligen? Död som död!! Får man mildare straff om man dödar någon snällt? KAN man döda någon snällt? "ja, han mördade ju förvisso den där killen, men han var ju så ömsint när han ströp honom. Inte kan vi väl bura in honom?" Ibland undrar jag hur världen (eller iaf rättssystemet) är funtate.


Helgen som gick... FORT!

Som sagt var det påsk i helgen! WONDERFUL I TELL YOU!
Kom hem till Småland tidigt fredag eftermiddag, och har sedan dess hunnit med så otroligt mycket, och det känns så BRA!! :D
Oftast när man åker hem så är det en enda lång, stressad rad av saker man måste göra, folk man vill hinna träffa, ställen man måste hinna åka till osv osv... Men den här gången blev det av någon anledning inte så, vilket känns himla bra! Har trots allt klippt och färgat /färgat och slingat hela den kvinnliga delen av familjen, shoppat lite, promenerat i vårsolen, hunnit spendera lite quality time med min Frida, ätit påskmat, myst me dfamiljen och även hunnit hälsa på Lena, som var den i vars stall jag mer eller mindre bodde halva min uppväxt!! :D Haha!! Det va en underbar reuinion, fick rida Mardeck, min gamla favorithäst, och även träffa Mowiz, en annan av hennes hästar som man har spenderat oräkneliga timmar på. :)
Insåg då hur mkt jag har saknat ridningen, stallgemenskapen och lugnet som alltid infinner sig i mig när jag håller på med det. Jag kom självklart på en lösning på vägen hem. Jag menar, den delen av Sverige som ligger mellan Jönköping och Mölnlycke är det väl ingen som skulle sakna? Jag tycker att vi helt sonika tar bort den, och vips så har jag inte alls långt till skog och stall och underbara hästar och människor o jag hade kunnat få ett helt perfekt liv!!!
Idag har jag självklart träningsvärk och är ganska trött, men det var det värt! :)
Ska strax vandra iväg till ett lunchpass Body Pump på gymet, får se hur det går nu... Haha!

PÅSK!

Nu är det påsk, woohoo!!
Anlände till Aneby tidig eftermiddag igår, och då vankades det fika med farmor, massa god mat och firande av nyss bliven 30-årig syster, GRATTIS till henne! :D Även färgning o slingning av mor och annan syster hanns med. :P
Idag var det hyfsat tidig uppgång, ägg-frukost, second hand shopping, mamma-klippning och nu tänkte jag baka en kladdkaka inför morgondagen (då jag antagligen ska rida hos min gamla tränare som jag spenderade halva min uppväxt hos, nästan lite nervöst, haha!!) medans jag inväntar att Frida ska komma hit, då vi ska ha mysigt girltalk o klippa även henne. Efter det tänkte jag få med min kära pojkvän (som för tillfället är kidnappad ut till Täringstorp med far och svåger... Undra när de kommer hem!? :P) på en promenad ner till Stalpets vattenfall som är MEGA-GIGANTISKT och jävligt häftigt pga all smält snö. Efter det blir det mys och kanske en syster-klippning.
Det är mkt att göra, men samtidigt så känner jag mig mkt mindre stressad mot vad jag brukar göra på mina korta helger hemma, vilket är jäkligt gött.
Nu ska jag busa med Bubblan, hon terroriserar mamma genom att klättra på varenda fönsterbräda hon kan hitta,haha!

Ibland...

Det är så mycket i livet som inte går som man har tänkt sig. Runt omkring mig ser jag mina vänner avsluta förhållanden till höger och vänster, folk flyttar till oväntande ställen eller orkar inte kämpa o slutar med att jobba på nåt skitställe och vantrivs (ofta leder ju det dåliga till något bra i slutänden, men det är fortfarande lite sorgligt liksom... ). Vid sådana tillfällen känns det som att livet och världen motarbetar allt och alla. Inte bara mig, utan ALLA. (En kompis till mig sa för ett tag sedan att jag och Daniel var hennes sista hopp- gjorde vi slut så slutade hon tro på kärleken. OMG, tänkte jag, no pressure liksom!!!)
Som att den vill att man ska ändra sin ursprungliga plan, vill att man ska må lite halvdåligt och vill visa att den KAN VINNA ÖVER DIG för du är bara en liten människa med massa fel.

Vid sånna tillfällen känner jag mig lite besatt, önskar jag att  var 68 år gammal, fortfarande tillsammans och lycklig med min Daniel och en glad pensionär efter att ha jobbat hela mitt liv. Då hade jag kunnat ställa mig ute på en äng, hytt med min käpp o vrålat mot den DÄR osynliga som hade motarbetat mig i hela mitt liv-

"HAHAHAHAHA!!! IN YOU FACE SUCKER!!! DU KLARADE DET INTE, JAG O DANIEL ÄLSKAR FORTFARANDE VARANDRA, JAG LEVER OCH JAG ÄR LYCKLIG, DIN DUMME JÄVEL!!!!".


Det hade varit en sån lättnad att känna att man hade vunnit liksom, kunnat motbevisa lite av det hopplösa som alltid finns runt om en, att känna att man inte behövde kämpa för att bevisa något längre. Tycker ni inte det?

RSS 2.0