Vila i Frid Bubblis

 
 
Min ena systers katt har tyvärr fått somna in för alltid idag, på det här sättet vill jag tacka, ja TACKA, henne för allt. Djur kan ge så mycket till ALLA, och kan du läsa detta utan att förstå kärleken, glädjen och lojaliteten man kan få av ett djur och därmed också sakna när det djuret går bort- ja, då är det dig jag tycker synd om.
Alla som kände Bubblan och nu är ledsna bör även känna sig glada och hedrade, för det lilla djuret gjorde antagligen fler människor glada än vad en vanlig genomsnittlig Svensson gör under sitt mycket längre liv.
 
Bubblan.
Såhär tänker jag komma ihåg dig, för det får mig att le, precis som du alltid fick mig att le.
Du var rund, mjuk och söt. Bestämd och gosig. Busig och finurlig. Och för detta var du så älskad av mig och många andra.
Allt detta var du en alldeles för kort tid, men det var en bra tid, det vet jag också. Du bodde med den bästa matten och hussen en liten katt kan ha, och om alla katter hade haft det som du hade det så vore det en mycket bättre värld här.
Jag vet att du har det bra med andra morrisar nu, och du slipper alla världsliga besvär. Vet att du alltid kommer vara med oss och att din tid här gav mycket glädje till så många i din omgivning.
Vila i Frid.
 
 
 
 
 
 
 
 

Ana min skepticism

 
 
Min kära sambo gillar hittepå-spel. Alltså konstiga spel på datorn/xBox eller liknande som jag inte förstår mig på. Speciellt inte sådana med zombies. Någonting stör mig med dem. Daniel däremot är väldigt entusiastisk.
 
"Ja, de har förbättrat spelet så att det ska bli mer verklighetstroget."
"Mhhhmm, mer verklighetstrogna zombiesar alltså?"
"Okej, kanske inte dem, men resten."
 
"Spelet är grundat på ett krigsspel som är verklighetsbaserat."
"Aha, ett verklighetsbaserat krigsspel med zombies?"
 
Ni kanske kan ana min skepticism mot hela zombie-grejen. Eventuellt.
 
 
För övrigt har jag lite jullov nu. Jäkligt gött. På söndag bär det av till Aneby för julfirande och mys, men iikväll firar jag och Daniel 5 år tillsammans genom att gå på Hobbit. SOM JAG HAR LÄNGTAT!! Efter filmen alltså, själva årsdagen är såklart trevlig, men den kommer ju oavsett. :)
 
 
 

RSS 2.0