Taste Buds gone wild

För en stund sedan så satt jag o Daniel o sängen o tittade på film o åt popcorn o choklad. Jag brukar äääälska alla sådana kvällar. Dilemmat denna kväll var dock att inget smakade som det brukar. Popcornen smakade mjöl o min cola smakade pepparkaka, o det va inte alls någon lyckad kombination!!!
Mina smaklökar måste ha blivit alkoholiserade utan min vetskap.

Ooooohhhhhhh

Idag när jag drog mitt gymkort i läsaren o väntade på mitt monotona "Välkommen" så tog det en stund o sen hörde jag istället "OOooOOOooohhhhh". Jag höjde lite förvånat på ögonbrynen (det va ungefär det jag orkade kl sju på morgonen) o receptionisten himlar lite med ögonen- "Halloween du vet..." Varpå jag halvt suckar, halvt skrattar, o går o byter om.
Jag välsignar dock Alla Helgons Dag i år, eftersm det gör att jag får en extra ledig dag o slipper jobba sex dagar denna veckan. Jag är så TRÖTT. Det kvittar var jag gör, jag är bara TRÖTT! Nu ser jag fram emot en trevlig helg med mys, kanske lite alkohol o ett Borås-besök:)

Vintertid

I helgen ställda man om klockan. Detta medförde att det va mkt ljusare när jag gick till gymet i morse, HALLELUJA! Jag slapp alltså spendera fem minuter med nyckeln i högsta hugg utanför dörren i jakt på nyckelhålet. MEN jag tänkte på något annat också. Vid denna okristliga tid då jag är på gymet brukar det alltid vara väldigt lugnt, kanske mellan 5-7 personer i lokalerna. Idag var jag dock ensam, HELT ensam, i nästan en halvtimme innan jag såg någon annan hurtbulle där.
Därför ställer jag mig frågan- De som inte var där, var det de som har glömt att ställa om klockan, o därmed stod utanför gymet när det inte var öppet? :P

En sak till, tittade på nåt engelskt rese-program medan jag stod o svettades på maskinen. De var i Sverige. Första kommentaren jag hörde var.:"De är ett väldigt träningsintresserat folk, nästan hälften av befolkningen på 7 miljoner har gymkort o tränar regelbundet". GAH! När andra länder för en gångs skull har fattat att vi  och Schwiez inte är samma land så kan de väl få resten rätt också?!?! Jävla puckon.


SF

Det slutar aldrig att fascinera mig hur mkt man kan lära sig som frisör.
Visste ni till exempel att SF Bio här i Gbg inte tjänar så mkt pengar på sina hutlöst dyra biobiljetter, utan att det de lever på är framför allt popcorn försäljningen?
Eller att det finns en kvinna som har som heltidsarbete att poppa dessa popcorn?
Eller att en stor popcorn på bio motsvarar ungefär 5-6 st Mac Feast?
(jag snöade in lite på popcornfrågorna efter inledningen)

Jag hade en kund som jobbade på SF som ni kanske förstår. O han tyckte om mig så mkt att jag fick presentkort till en gratis biljett o en gratis snacksmeny! Woohoo!!

ZZzzzZzzzZZZZzzzzzzz

Ja, igår var jag så trött. Det är jobbigt att ha en krasslig pojkvän i sängen bredvid sig om man sover i en enkelsäng o sagda pojkvän ligger o vrider o vänder på sig. Alltså sov jag inte så mkt natten till igår.
Så igår kom jag hem, åt en brödbit, satte mig vid datorn en  liten sväng, o höll sedan på att somna. Då gav jag upp, gjorde mig i ornding för sängen o gick o la mig. Kl 20.12 låg jag i sängen. Jag uppskattar att jag somnade kl. 20.13. O sen sov jag gott ändå fram till 06.35, då jag gick upp o tränade. Nu känner jag mig nästan äckligt utvilad o tänker gå o sminka mig! :)

Bok

Jag har en (ibland irriterande) vana att gå in i en helt annan värld när jag läser böcker ibland. Detta fick min kära mor erfara många gånger när hon försökte få kontakt med mig i min ungdom. Typ "Sanna, glöm inte att ta ner din tvätt" "Mmmmhhhmmm". O egentligen har jag inte hört, eller iaf inte registrerat, ett enda ord.
Nu har jag dock tagit detta ett steg längre. Jag håller fortfarande på med min neverending fantasyserie, o nu förföljer böckerna mig i mina drömmar!!! De senaste två veckorna har jag drömt saker kopplade till böckerna minst tio gånger.
Jag har varit en av kvinnorna med Kraften (alltså inte riktigt magi, men man kan göra massa coola saker), jag har sprungit omkring med svärd o fightats med trollocker (monster, nästan mänskliga, men de är längre o har kroppsdelar från olika djur), jag har bott i hov o jag har varit stalldräng. Jag är mest imponerad av mina färdigheter med svärdet faktiskt. Jag va grym!
Min poäng är dock att det blir väldigt förvirrande att vakna av att mobilen börjar låta när man är så inne i någotntng helt annat. Jag är under en halv vaken sekund helt övertygad om att döda trollocker är min livsuppgift, innan jag inser att jag inte ska döda nåt alls- jag ska gå upp o gå till gymet.

Uppdatering

Snabb uppdatering av höjdpunkterna i mitt liv sen slutet av veckan blir som följer:

Torsdag:
Sitter o läser metro på spårvagnen på väg till jobbet, noterar med mitt östra öra att två tyska turister står framför mig o försöker betala sin biljett. Det va allt jag hann tänka innan PENGAREGN!!!!!! Det singlade alltså ner tusenlappar o hundralappar i knät på en väldigt förvånad mig, medan det tyska tjattret ökade i intesitet än mera. Tyvärr vad jag för snäll för att bara ta en grabbanäve o springa av vagnen, men det va frestande.

Fredag:
Seg jobb-dag. Hem o mysa med Daniel. Gött!! Den absoluta höjdpunkten var popcornen.

Lördag:
Gå upp hyfsat tidigt o hoppa på tåg till Gbg för att shoppa o leka med syster Jessan! :D Hela dagen va en höjdpunkt! Shoppa lite grejer o massa julklappar, äta lunch på favoritstället o bara gp omkring på stan o umgås:) Jag fick till o med Jessan att prova två klänningar på Shock!! (!!)
Öl på kvällen. Inte dumt det heller! :)

Söndag:
10 månader på Daniel o mig, wiiee!! :D:D Det firade vi genom att titta på två lägenheter i Mölnlycke. Så snart kanske vi blir sambos istället. Förhoppningsvis snart iaf. O då kan jag tillgodoräkna mig ännu ett par vuxenpoäng till mitt Hemköps-kort o mitt inköpsliste-beroende!!:P

Måndag:
Jobb. Inte bra, inte dåligt. Ledig imorn dock. Stort BRA!

Snaaaaaaart

Snart är det helg. Äntligen. Det har varit en otroligt lång vecka av en rad olika anledningar, o den har bara varit ca 3, 1 dagar än så länge. De två långa dagarna är förvisso kvar, men nu kan jag se ljuset i slutet av tunneln!
Så på fredag kväll tänker jag helt enkelt lägga mig på min kära pojkvän o sova (för att kombinera vila med mys) o sen på lördag ska jag va redo att tackla stan med min lilla storasyster yster!! :D
Jag tänker fokusera på det o försöka överleva de två sista dagarna i veckan också.



Jag o min systeryster:)  En av dem för att va helt korrekt. Men nästa gång får jag ta en bild på nåt annat, annars blir väl Jessan högfärdig. :P

Lycka!

Haha, titta vad jag hittade! :D 

2009-09-28

carina

super nöjd

Här har vi en salong med klass och stil. Trevlig personal och bra information. Klippte och gjorde slingor hos sanna. Super trevlig tjej. Bra priser.Väldigt go kaffe ;) tack för en bra service och super fin frisyr;)





Så glad man kan bli!!! :D:D:D Haha! Kommer förvisso inte riktigt ihåg vem denna Carina är, men jag ska upplysa henne om att hon gjorde min dag om jag kommer på vem hon är. :P Ännu ett steg framåt i karriären som superfrisör! Haha...

Detta självklart inklämt mellan en massa andra positiva kommentarer om salongen. (förutom en som inte räknas)

Bifogar här en fin bild på när jag gör min syster (altså inte Carina) glamorös. :P


Bulle

Igår bakade jag bröd. Såna där goda små bull-bröd som är supernyttiga, precis som min mamma brukade göra. Dessa brukade räcka ganska länge för mig, då jag bara äter ett till frukost varje morgon, men i morse fann jag mig med ynka nio brödbullar kvar att frysa in.
Jag börjar undan för undan inse de mindre söta sidorna med att ha en förvisso väldigt gullig o allmänt underbar - men också väldigt hungrig- pojkvän hemma.

(o då har jag inte ens nämnt att han drar in sand o havsbajs i min lägenhet efter att han har surfat, spånar ner min soffa, att jag tvättar mer av hans kläder än han själv gör, eller att han förväntar sig en tepperhetsmedalj då han någon enstaka gång har diskat efter middagen.)

Men det som känns så bra är att jag inte älskar honom mindre för det. Jag vill bara slå honom lite mer:) Haha!! Trots detta är han ändå det bästa sm har hänt mig!



Va?

Va fan, hörde just att några i ett fängelse stämmer fängelsat för nåt de inte är nöjda med. Varför i helvete ska de ha nån talan??!!? Låt dem sitta o plågas, ge dem vatten o bröd, ingen tv, ingen dator, strikta besökstider, hårt jobb o elaka vakter, det kan de ha!! Jävla förbrytare! 

Deadliest Catch

Om ni inte visste det så sänder Discovery ett program som heter Dödlig Fångst, en dokumentär om ett gäng krabbfiskare på Berings Hav. Nu har ju inte jag Discovery, o jag tittar sällan på tv så sent som det sänds.
MEN- ett stort men- cardio maskinerna på gymet har tv-skärmar o massa kanaler, och klockan sju när jag kommer dit så sänds detta program, o det är detta jag tittar på när jag svettas igenom programert (fast lite drygt halvvägs slutar det o då får jag byta till Martha Stewart).
Jag har nu blivit fångad o beroende.
Jag MÅSTE se hur det går för de stackarna genom stormar, sjösjukor, skador o dåligt/jättebra fiske.
Detta har alltså lett till att jag måste börja träna mer, mer eller mindre varje vardag. Så jag har alltså hittat lösningen, hitta en serie på tv som sänds när ni tränar- o träna alltid samma tid- så kommer ni inte kunna hålla er borta från gymet sen!! :P

Trött

Igår var min pojkvän trött. Närmare bestämt så trött att han gick o lade sig (och somnade) redan vid halv nio. (!!) Då var ju jag inte så trött, eftersom jag hade varit ledig o allt, så jag låg o läste. Länge. Sen fick jag ont i huvudet. Sen blev jag varm. Sen blev jag törstig. Sen var jag tvungen att kissa. Sen ville jag läsa igen fast jag ville inte tända lampan o väcka Daniel. Sen vred jag på mig. O sen vred jag på mig igen. O sen bekämpade jag Daniels ben som låste fast mig o helt outtröttligt hoppade upp över mina ben igen så snart jag fick bort det. Sen vred jag på mig en gång till. Sen tänkte jag. Sen fick jag ont i armen. Sen vred jag på mig...

Fattar ni grejen? Jag HATAR sådana kvällar....

...speciellt när de följs efter av en morgon där pojkvännen försover sig o hoppar upp med massa svordomar o jag nyvaket försöker få ihop lite mat åt stackaren.

...o ännu mer när jag måste gå till gymet utan att ha fått krama alls mycket på sagda pojkvän, så som jag brukar passa på att göra när han snoozar. Morgonen stal mitt mys!

Dum morgon. O nu ska jag iväg o jobba ensam också. Blö.

Bok o kändisklipp

Jag håller för tillfället på att läsa en otroligt bra o spännande bokserie, den är helt underbar. Fantasy såklart, så att man kan ramla in ii en värld full av magi, riddare o mystiska djur o spännande krig, utan att få in idiotiska gröna marsmänniskor i det hela som beskjuter folk med laservapen. Nej tack, riddare ska det va!!
Hur som helst jag har nu kommit till en punkt där jag stör mig på en sak. En sak som till mitt fötret får mig att fnissa lite o tappa fokus i läsningen.
NAMNEN!
Fantasyböcker har alltid nördiga namn, typ Egwene, Nynaeve o Aragorn o ni fattar grejen. Men i denna bok har nu följande namn kommit upp, som exempel:
- Hyran
- Rand
- Kiruna
Jag menar, hur kan man ta det på allvar då? Författarna får ju se till att ge dem namn uutan konstiga betydelser på svenska!!!:P

O idag klippte jag en lokalkändis också! woohoo! En proffesionell fotbollsspelare som spelar i GAIS. Haha! Han va väldigt trevlig, o nu väntar jag förstås på att resten av kändiseliten här i Gbg ska börja strömma in o mer eller mindre KRÄVA en tid hos Sanna The Hairmaster så att jag faktiskt kan börja tjäne lite pengar!! :P

RSS 2.0