LEDIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ÄNTLIGEN!!
Det känna som att jag för första gånger på evigheter faktiskt kan andas ut. Jag har ett jobb o nånstans att bo, jag har iga prov/examen framför mig, inga ensamma lördagar att ha ångest över, o jag har en heeeel veckas ledighet på SWEDEN ROCK FESTIVAL att se fram emot. Inte en dag, inte en helg, utan EN VECKA!!!!
Smaka på det.... En vecka...Mmmmm....

1 arbetsdag kvar!!

Idag slingade o klippte jag håret på en höggravid kvinna.
Jag: "så när är det beräknat att bebisen ska komma ut?"
Kvinna: "Idag."
Jag: "VA??!?!?"
Jag kan lugna er med att det inte blev någon förlosning på golvet i salongen o hennes hår blev fint.

Nu har jag en dag kvar att arbeta. Det ska bli skönt när den är över. Men jag har mycket att göra. Jobba, åka o rösta, färga håret, packa, tvätta, städa, hämta tält och annat,köpa mat,  vara duktig svärdotte ro åka till Daniels föräldrar o fika  på Mors dag, osv osv... Nu börjar jag komma till dden punkten där jag känner mig stressad. Haha! Men hellre det än ångest över att avresedagen aldrig kommer att komma. :P

Innan idag hade jag en Tiger på besök. :) Han är så söt! Han kan få komma o bo här om han vill. Synd bara att jga är allergisk. haha!

Ny livsstil

Jag o min kära väl Madde diskuterade alla våra världsliga problem på msn...Så som vikt, pengar, killar, smink, hur jobbigt det är att raka benen...Jaaa, you name it.
Då fick vi en jättebra idé. Den utltimata livsstilen för att slippa allt sånt måste ju va att bli en fetto-hippie-nudist! Man kan bara gå omkring o va naken, äta kakor o låta allt hår växa hej vilt överallt!! Allt är ju naturligt o alla är värda lika mkt o det är fred på jorden osv osv...
Vore det inte härligt om man inte vore så fåfäng? :P




Ps. Min älskade pojkvän satte ut sin motorcykel på annons igår helt spontant (jag hade inget, jag upprepar: INGET med saken att göra!!!) vilket fick mig att nästan bli lite orolig för hans psykiska hälsa. Än har jag dock inte kunnat sätta fingret på nåt mer som tyder på mental obalans. JAg väntar med spänning på vad som händer här näst. :P

Sömn

Jag kom på en sak igår kväll. Ibland ligger jag i sängen men slutna ögon och tror att jag sover, o så inser att jag liksom bara har legat i nån typ av koma, för jag vaknar inte, men jag öppnar ögononen o inser att jag inte har sovit. O då blir jag jättearg!! Här går jag o lägger mig o är duktig, o så vägrar min kropp somna! Dumma grej.

144 timmar tills jag åker nu. Jag är närmare ett sammanbrott nu än någonsin tidigare.

MÖFK!!

Jag plågas i mitt inre, jag sliter mitt hår så det faller i stora tussar, jag biter ner mina naglar tills det blöder, jag vet inte vart jag ska ta vägen o jag springar runt i mitt lilla kök tills det blir spår i golvet, JAG AVLIDER!! Om jag får allvalriga bestående psykiska men så ska jag stämma Sweden Rock!!!!



När jag va liten så trodde jag på allvar att man kunde få sånna där coola spår i golvet om man gick på samma ställe ett tag. Jag menar, kunde Kalle Anka så kunde jag.

Nu så...

Så, nu har jag äntligen tid att uppdatera mig lite.
I torsdags hade jag ju ledigt, o efter storstädningen av mitt hem så kom min syster hit på besök. Det var ett ovanligt lyckat besök, vi åt mat ute i solen, vi klippte o klistrade lite grann o jag klippte o slingade o höll på med hennes hår. Eftersom hela min syster i princip är rosa, så ville hon ha en rosa sling i håret, vilket hon självklart fick. precis när jag skulle börja applicera den megarosa färgen så tappade jag dock penseln på golvet.
SPABLAM så det o så var mitt fina ljusa gmala plastgolv rosa. :P Jag kastade mig efter klorinflaskan, o  blinda jessica hällde ut en smärre sjö klorin på mitt golv medans jag gnuggade som en besatt med stålull. Nu har jag en fläck på mitt golv. Men alltså inte en rosa fläck, utan en fläck som är mkt renare än resten av golvet. Haha!
Efter detta så lyckades vi få Jessans slinga rosa, i mittt badhus-stinkande hem, o sedan gav jag mig på att baka. Då tappade jag en hel mjölpaket i golvet, o fick en halv deg i diskhon. När jag sen skulle ställa in en bunke i kylen så råkade jag trycka trycka till den lite hårt så att en yoghurtpaket mosade o pruttade ut yoghurt i hela kylen. Men trots att detta i vanliga fall skulle ha gjort mig förbannad så fick det mig då bara att vrida mig dubbel av skratt. Jag älskar min syster. :)

Jobbade o myste med daniel resten av helgen mer eller mindre. Har även blivit aktiv (men inte medvetet) piratpartist. Vi fixade nämligen typ 1000 skyltar o grejer o satte upp några o propagerade som fan. Eller ja, daniel iaf, jag var nog mest sällskap. Haha! Vi åkte även omkring o införskaffade festivalgrejer, nu jävlar är det nära!!
Igår fick jag förresten göra en lila slinga i daniels hår, allt för piratpartiet!! :P Haha...(nu matchar vi nästan lite äckligt mkt i håret faktiskt...hehe!)
Det var nog typ allt.

Förutom att det självklart är Lady Gaga som sjunger "Let's have some fun this beat is sick, I wanna take a ride on your discostick." Hur kund ejag inte fatta??

O på väg hem i vagnen satt en tjej framför mig med en coco cola. O hon störde mig nåt så grymt. För hon öppnade inte den förbannde burken!!!!!! Den va en 33cl burk, o så hade hon liksom bara tryckt ner det lilla metall-mojjen litegrann så att det blev en glipa i burken, o så satt hon o SÖG PÅ DEN!! Vilken normal människa gör det? Lite, lite, lite i taget. Hon sög på den där jävla colan i minst 20 minuter, o jag ville trycka upp hela bruken i käften på henne hela tiden!!

Galen

Jag är galen. Eller rättare sagt, jag blir galen. Om 168 timmar är jag på väg till Sweden Rock. Varje gång jag tänker på det så vill jag liksom bara hoppas omkring o tjuta hysteriskt. Jag har hållt på att klämma sönder Daniel ett antal gånger nu i helgen.Jag kan liksom inte behärska mig. JAG VILL NUUUUUUU!!

Men nu måste jag till jobbet. Hoppas inte jag råkar klämma på nån kund i ren lycka. Uppdatering om resten av mitt liv får ni i eftermiddag. Tjing!

Leeeeeeeeeeedig

HÄRLIGT! idag är jag ledig. Jag väcktes förstås redan innan kl sex av min älskade pojkvän som skulle jobba, menmen... :P Jag gick o la mig igen o ägnade mig åt att ligga o dra mig i sängen i över en timme efter att jag vaknat igen. Nu sitter jag här o har precis avnjutit en fukost, och ser fram emot att min syster ska komma hit snart! :D Först måste jag bara hinna stäa hela lägenheten, tvätta, plocka i ordning, slänga skräp, panta brukar o hanlda lite. :P Haha...

Jag blev klar med mitt skiv-projekt igår också. Nu har jag fem skivor klara till SRF, det blev :"Ernsts Favoriter", "Thorleifs Bästa", "Gördis Kalashits" "4 Bugg o 1 Coca Cola" och kort o gott "Parteeeeey SRF  -09". Daniel o jag (fast mest Daniel) planerar en uppföljare nu "Dannes Disco-Dängor". Haha!

Jaja, nu är det nog bäst att jag blir anständig o börjar jobba litegrann!

Natural Pirate

Jag har för första gången i mitt liv hittat en alldeles speciell foundation. Nej, den kostade inte 400 kr, och nej, den tar inte bort dubbelhakor. MEN nyansen på den har benåmningen "Natural". Och det passar MIG!! Ni kanske inte förstår hur stort det här är? Men det råkar va så att jag är en sån jävla ursvensk att jag hela mitt liv har fått leva med foundations i tonerna "ivory", jag är liksom inte bara blek i hyn. Jag är genomskinlig. Det måste ju lätt varit nån nordisk person som har namngivit denna foundation, o äntligen kan jag känna mig normal! Tack, snälla sminkmännikska.

På tal om nånting helt annat så är ju min kära pojkvän väldigt engagerad i det här med Eu-valet, o främst Piratpartiet då självklart. O jag har inget emot dem, o som en liten revolt så funderar jag faktiskt på att rösta på Piraterna själv, bara för att jag tycker allting är så jävla löjligt. Hade staten tänkt att gå så hårt fram mot nedladdningen så skulle de gjort nåt för länge sen o inte låtit det gå så långt som det har nu. Då får de fan stå sitt kast! O dessutom gillar jag inte att folk ska kunna få mer insyn i folks liv bara sådär, det känns som att det kommer att utvecklas till nån typ av "storebror ser dig"-grej. Jaja, det va en parentes.
Hur som helst, det förestående valet fick oss att diskutera lite politik på jobbet, o min chef började prata om förra valet. Hon är, som många andra, inte alls intresserad av politik på nån nivå, men hade ändå fått frågan vad hon tänkte rösta på i förra valet av en kund. O hennes svar blev typ:
"tjaa, jag vet inget om sånt där, jag röstar väl på Sverige-demokraterna eller nåt",
varpå hennes kund såg ganska chockad ut. Om ni inte förstår det roliga i det kan jag upplysa er om att hon heter Arezo, är född och delvis uppväxt  i Iran o alltså inte direkt Sverige Demokraternas älskling. :P Det va humor på hög nivå tycker jag. Tänk så fel det kan bli. haha!

Nu ska jag fortsätta bränna skivor till SRF! :D jag har blivit lite trött på att räkna dagar nu (15 dagar till festivalen, 13 tills jag åker) så jag kom på mig själv med att börja räkna timmar istället. Det är alltså 12 hela dagar kvar (12d*24h=288) plus ungefär 12 timmar till, för vi tänker åka tidigt på måndag morgon (288+12=300). 300 timmar kvar alltså, o eftersom det är 12 dagar kvar så kommer jag ju sova typ 100 timmar av de 300 kvarstående timmarna, vilket betyder att det i stort sätt bara är 200 timmar kvar att vänta!! :P (200h*60 min=12000 min)

En bra sak till är att jag vann en makeuprådgivning, hudvårdskurs o  smink värt 500 spänn från Mary Key!! Jag som aldri vinner nåt. Haha! Så på söndag ska jag bli rådgiven o få gratisgrejer. tjohooo! O så kommer inte Daniel va borta hela veckan heller. Han kommer hem redan imorn!!!!! Det känns som att jag har saknar honom mer nu trots att det inte har gått längre til än vanligt sen vi träffades, bara för att jag hade ställt in mig på att sakna honom ändå tills på fredag. konstigt va? haha... jaja, bränna skiva var det!

Tattoooooo

Ja, det tog mig ju bara ca tio månader, men nu är den "senaste" tatueringen också fixad! :D Dessutom gjorde jag om alla linjer (AJ!!) i GnR logan också, så det ser jävligt mkt bättre ut. Jag är nöjd. Tatueraren i jkpg är jävligt schysst,o det kändes bra att han fick avsluta sitt arbete också, sent om sider. Haha!
Min syster fick va med o titta på också, hon var nog det sämsta moraliska stödet jag har haft. Hon sa bara att det såg ut att göra ont hela tiden, jädra tjej! ;) Som hämnd så tänker jag ge henne ett presentkort på nån tatueringsstudio nån gång när jag har pengar. Så att hon kan tatuera in sin himlagris (som vi faktiskt hittade en jättebra bild på i en tidning).

Efter att jag hade blivit gaddad o inplastad så gick vi till Söta Tomaten (Skrattretande namn heh?) o åt mat med familjen. Hela gänget var med, o pappa frågade snällt "gjorde det ont?" Ja, svarade jag. Pappa: "HAHA! Det kan du ha!!" Känns bra att ha en sån stöttande familj. :P Haha! Jaja, maten var god o det va trevligt att få lite tid med familjen.

Sen tog jag min sovsäck, som mamma snällt hade plockat fram o tagit med, o gick till Rådhusparken, där Henka o Madde satt o parkade. (Att Parka: Sitta i en park o dricka alkohol o titta på duvor, i ett försök att ta sig upp till samma division som A-lagarna.) Vi gick på stan o snackade skit o sen mötte vi upp med Björn också. De skulle till Madde o grilla, men jag hade ju en dejt med buss 830 mot göteborg, så vi skildes åt på stationen.

Dagens Henke-citat:
Vi strosar gatan fram, o jag ser vårt gamla stammis-ställe Sir Simons oo även träden utanför...
Jag: "Haha, titta Henke, kräk-trädet!!"
Henke: "HAHAHAHA! Den kvällen kommer jag.... *fundersam paus* inte ihåg."

Vi sitter stillsamt på en bänk på jkpgs station o dricker lite öl.
Stor,  snäll vakt på stationen: "Hör ni, tänk på att liksom... Hålla ner ölen lite, ni får inte dricka här."
Henke:(hoppas upp från bänken o börjar gå jävligt glatt) " Tack ,men vi ska inte dricka här, vi ska dricka på bussen!!"
Vakt: " Haha, jag då skiter jag i det. Det är inte mitt område!!"

Sen sa vi hejdå, jag fick åka tråkig buss, blev upphämtad på nils eriksson terminalen av min älskling o så åkte vi hem. Mys:)
Söndagen ägnades åt att gå på biltema, mekonomen o sen åka till Daniels syster för att skära i Nissan motorhuv för att sätta dit typ...ehh... luftintag. Som faktiskt inte skulle ta in nån luft alls, utan få ut den. Jaja... Jag blev förste pop-nitare. Tjoho! Sen sniffade vi spackel o sen åkte vi hem.
Jag har hotat Daniel med att han nu har ganska många timmar av sko-affärsvandrande att ta igen. :P Haha!
Nu måste jag till jobbet. tjing!

Jaha

Ja, nu sitter jag här med blekning i huvudet o en sko på foten. Min undercut behövdes nämligen färgas om och min sula i skorna jävlades, så jag hämnades med att limma fast den. Mohahaha!

Nu har jag bara en dag kvar att jobba den här veckan. Jag längtar till SRF mer än någonsin!! :D Ska bli rätt gött i helgen också dock, för jag ska träffa daniel på fredag, o sen åker jag till småland (jkpg)med min syster o så ska jag även träffa min mamma där en snabbis o fika med Madde o Henke. :) Fast mitt egentligen mål är ju House of Pain, där jag ÄNTLIGEN ska få mina tatueringar fixade. Bara sisådär en 10 månader efter att de har läkt. :P Haha! Men men, bättre sent än aldrig!!

Annars är faktiskt jag ganska nöjd idag, fastän jobbet har varit skitsegt... Jaja, det kommer ju bra dagar också.
Tjing!

Konstateranden

Jag har en del konstateranden att få ur mig som jag har klurat på under helgen.
1. Jag är helt ifrån mig av längtan till SRF, känns som att jag aldrig kommer att komma dit, nu när det är så nära.
2. Jag är fortfarande jävligt kluven angående mitt yrke.
3. Jag fullkomligt avskyr tanken på att jobba heeeeeeeela sommaren, känns som att jag slösar bort mitt liv.
4. Mitt liv är perfekt då jag är med Daniel, leker med Sara eller Emma eller har besök av någon kär gammal vän. Då något av detta inte inträffar är mitt liv totalt meningslöst. Jag har ingen hobby över huvud taget, inga intressensom jag kan syssla med. Aka- jag har inget eget liv. Jag vet precis vad det gör för mig. Det gör mig bitter. BITTER!
5. Det faktum att jag är bitter och får svårt att glädja mig åt andra gör även att jag föraktar mig själv.
6. Jag motsätter mig starkt min kropps beslut om att ge mig höfter så att mina byxor sitter tajt på ställen de inte alls brukar sitta tajt på. Har jag inte fått former fram tills nu kan jag fortsätta leva utan det i fortsättningen också ffs!!
7. Att leva på svältlön så att jag känner att jag inte alls kan göra nåt åt min livssituation gör mig frustrerad. Och arg.
8. Allt detta får mig att känna mig eländig o gör att jag vill krypa ner under täcket o krama på Daniel. Om han då är borta (eftersom han till skillnad från mig har ett liv) så blir jag ledsen. Vilket leder tillbaka till konstaterande nr. 5.

MOMENT 22 GOD DAMN IT!!

Helg

Jaaaa...Jag har varit dålig på att skriva  här nu, har haft fullt upp i helgen!!
Jag jobbade lördagen också för att jobba in min semester för SRF, o sen blev det till att åka hem o mysa med min pojkvän, som lyckligtvis hade överlevt sin andra del av kite-surfing kursen. :P (nu är det alltså med stora svårigheter jag lyckas rycka honom ifrån datorn när han sitter o kollar på t ex priser på våtdräkter o annat spännande. Haha...)
Sen blev det mest en massa nytto-göra, iaf för Daniels del. Vi gjorde sånt där kul som att köpa olja på mekonomen o åka o byta olja på hans bil... Hehe! Fast vi gjorde lite efterforskningar också, gick på ÖB o kollade brassestolar o sen övade vi på att sätta upp hans föräldrars gigiantiska tält som vi tänkte erövra på srf! :D Asgött!

Nu hinner jag inte skriva mer, för jag måste äta upp min frukost o sen sminka mig. Fint väder idag dock, frös inte ens när jag promenerade til gymet innan. :)

Helgen bästa rubrik: "S o M dominerar inför eu-parlamentsvalet"
Jag undrar verkligen vad han tänkte på när han skrev den..?

Jaaaaaaa!!!

Jag vet att alla ni andra har vairt lika oroliga som jag, o därför at jag glad att kunna meddela att den vanliga festivalcampingen på Sweden Rock kommer att öppna i år också!! JAAAAAAAAAA!! Med andra ord så slipper man gå en km enkel väg bara för att få se ett band, kanske jag kan tillägga för de som inte är så insatta. :)

Annars har det varit en ganska tråkig dag... Vi har inte haft så mkt att göra, bara lite lagom sådär, o det har regnat en stor det av dagen dessutom. O regn suger. Jag var dock smart idag o drog på mig ett par av mina fejk-skinn byxor. Asbra!! :D De funkar lite som galonbyxorna man hade när man va liten, allt bara rinnder av liksom!!

Dagens kommentar på salongen:
Omid: "Sanna, du har inte fått några konstiga sms av mig va?"
Jag: "Ehh, nää, inte konstigare än vanligt. eller vad?"
Omid: " Omen du vet, såna där meddelanden som man skickar till tjejer, inte till dig."
Jag: " Tack för den du."

MTV

Jag har just upptäckt ett nytt, irriterande fenomen med MTV. Jag har aldrig i princip tittat på den här värdelösa kanalen innan, men nu har jag liksom inget val, eftersom den i brist på annat brukar va det som är på tvn i salongen hela dagarna. Ni som är insatta vet säkerligen att det rullar en massa tjaaa, vi kallar det framtids-spåelser, i nedre delen av ruten medans musiken spelas. De påstår sig kunna veta om ett förhållande kommer funka, om din tjej/kille är otrogen, om du o din kompis kommer va BFF:s på riktigt osvosv...
Det har också kommit en ny  nu (det vet jag eftersom jag redan kan alla olika kommentarer om livsöden utantill redan)som påstår sig veta vad man ska bli när man blir stor. Det som fascinerade mig var dock inte det att typ varannan människa påstås bli antingen militär, brottsling eller syssle med "vuxenunderhållning" (WTF?!!), utan det faktum att de uppenbarligen kan mkt där på mtv. det stod nämligen en gång "Sara, du kommer att få en framtid inom det militära. Madelene kommer att vara hemmaman." Jag kan alltså kungöra att MTV nu också spår könsbyten. Så vill du va riktigt säker på om du har en partner med stabilt kön så smsa "framtid" til 72400 o få svaret!
Ok, jag hittade på det sista, jag kan inte det exakta numret, men nåt svar skulle man säkert få.

I morsre regnade det så att jag såg ut som en dränkt katt när jag kom till jobbet. Då var jag sur. Nu vill jag ha sommar igen, men det blåser kallt. Iaf bara 28 dagar till SRF nu. GAH! Det är vad jag lever för för tillfället!!!

FAN!

Idag är en såndär dag då jag är trött på allt.

Jag är trött på att alla min närmsta vänner inte är hos mig, jag är trött på att känna mig trött o tråkig, jag är trött på att va osäker på saker, jag är trött på att göra saker för folk o jag är trött på att inte ha nåt jävla liv! Det känns fortfarande som att vad jag än gör så måste jag kämpa för att betyda någonting, o jag VILL INTE!  Och jag avskyr att jobba heltid o mer än det o ändå tjäna nåt som jag inte ens nästan kan leva på. Jag är trött på att känna att jag lever på andra, att jag bara är nåt som halkar med bakom för att det råkade vara där. Jag är trött på att känna mig bunden att inte göra nåt, att aldrig ha råd, att känna att man inte orkar eller kan. Jag vill vara självständig god damn it o jag kan inte!!
Jag är trött på att bli avundsjuk på folk som kan göra saker jag vill göra, trött på att inte kunna hålla mina känslor på det planet jag vill ha dem.Vad jag än gör så blir det fel, det går ut över fel människa eller så går jag omrking o mår dåligt.

Och egentligen hade jag hoppats att det här skulle va en såndär bra dag där jag kunde sätta mig ner o skriva om hur kul jag har haft det i helgen på valborg när Madde har vart här, hur mkt jag älskar att ligga i sängen o titta på film med min pojkvän, eller att det va kul att träffa sara o emma på krogen o osv...

Vill ni veta nåt anant kul? Jag kommer jobba HELA sommaren förutom SRF-veckan. O Daniel kommer va hemma o dricka öl. FÖRBANNAT JÄVLA ROLIGT! Just nu är allt bara as.


RSS 2.0