SOOOOL

Idag har jag varit ledig. Jag var väldigt förutseende o tvingade mig själv att städa igår kväll, så idag har jag bara motionerar, handlat o pantat burkar. O så tvättade jag lakanen också. Förutom det så har jag bara legat i min trädgård i solen utrustad med en bok, mobilen, vatten, datorn o morötter. O nu är jag ROOOOSAAAAA. Jag är så rosa att jag till o med tror att min storasyster skulle tycka lite extra mkt om mig om hon fick se mig nu. :P
Daniel har väldigt roligt åt att jag blir rosa o fräknig. Själv är han typen som är född med pigment, till skillnad från mig.... Så nu får jag vackert stå ut med glatt överraskade kommentarer som "Haha, titta!!! du är ju alldeles fräknig på axeln!!" eller "Haha, nu är du snart my little pony-rosa!!".
Jag menar, var i ligger överraskningen?? Jag sa ju hela tiden att jag blir rosa!!!!

Jobb

Jag är ledig imorn, men mina arbetsproblem tynger mig lite ändå. Förutom mitt dilemma att jag inte vet om jag faktiskt vill va/kommer orka va frisör eller inte, så händer det en massa dumma grejer som jag inte kan påverka. O jag är den som sitter emellan, vet vad båda sidor tycker o inte kan säga något till någon, o inte heller fråga om saker som jag undrar äver i o med att den sidan inte vet detn jag vet än. Så jag sitter mer eller mindre o inväntar domedagen. Eller ja. det kanske var att ta i, men invänta totalt kaos iaf. OERHÖRT FRUSTRERANDE!!
Jag vet liksom inte om jag får/ vill stanna efter vad som händer, o om jag ska sluta vill jag fan va arbetslös NU, när det är fint väder, istälet för att bli arbetslös o deprimerad typ i slutet på september eller i oktober. Jag menar, man måste väl planera när man ska bli arbetslös så bra man kan?
Suck och pust på saker.

Glad

I lördags sluade jag jobbet kl fyra, blev hämtad av pojkvännen, åkte o handlade på HM (han höll på att få värmeslag o behövde shorts o linnen), sen hwm till mig för lite mat o sedan vidare till Liseberg för att gå omkring o bara njuta av vädret o ledigheten. Vi spelade fula spel o försökte vinna saker, till slut hade Daniel lyckats vinna 2 kg Toblerone o jag fiskade upp ett gosedjur med en såndär lustig klo. Woohhooo!
Idag åkte vi ut till Daniels syster för att fixa med hans bil. eller rättare sagt, Daniel slipade o spacklade o jag satt i solen o njöt o pratade med hans syster o hans systers barn. Nu är jag rosa.
Nu har vi precis ätit en massa god mat o ska slå oss ner i soffan o mysa.

Dagens kommentar:
Jag: "Daniel, nästa helg måste vi se till att gå ut eller iaf sätta oss o dricka öl med några andra. Vi får inte bli ett sånt där tråkigt par som bara stänger in sig o umgås med varandra precis hela tiden!!!"
Daniel: "Du menar som ett sånt där tråkigt lyckligt par som vi är?"
Jag: "Ehh... JA!!"

Svett

Nu har jag varit på en 40 minuters morgonpromenad, trots att jag vaknade upp med en huvudvärk som var så illa att jag funderade på om små knottar satt med träklubbor o gick loss på mitt pannben. Känns lite bättre nu, men vi får väl se. Ingen räv under promenaden idag dock.

O när jag vaknade idag så var det första jag hörde att Michel Jackson va död. Nu rosas han minsann åt höger o vänster. Uppenbarligen ska man genast tycka om folk så fort de trillar av pinn... Men ursäkta mig, jag tycker fortfarande att han var en av de mest creepy människorna som någonsin levt!!!! Oavsett hur många album han sålde o hur död han än är. Så det så.

Nu ska jag duscha. Over and out.

Räv bakom örat

Igår var jag på gymet för första gången på ett par veckor. Det gick oväntat bra. Dock är det lite tråkigt att stå där inne när det är så fint väder ute, så idag bestämde jag mig för att gå en snabb promenad istället, man vet ju inte hur mkt sol det tänker komma i sommar. (Dessutom var mina ben lite trötta sen gårdagens pass... :P)
Så jag vandrar glatt iväg med radio i öronen, går ner till stora vägen, över spårvagnaspåren, vinkar hej till gymet, förbi The English School o in i skogen. Där knallar jag fram i de hemska, långa, branta backarna på spåret o kommer till slut ut på en platt väg. Kommer fram till en högersväng o AAHHHH!!! RÄV PÅ FOTEN!!!!
Ok då, inte riktigt på foten, men det satt på höger sida av vägen, precis vid kanten, o när jag var typ en fot ifrån den så bestämde den  sig för att springa över vägen framför mig.
Det var nog det närmaste jag har varit en räv i mitt liv tror jag.
Jaja, frukost nu!

Bebis

Jag måste klargöra en sak. Jag gillar inte barn, inte heller bebisar, men jag har en vana att kalla mina tatueringar för mina bebisar. Detta är alltså inte nåt tecken på att jag börjar få moderskänslor, det har en helt naturlig förklaring, nämligen den här:
Bebisar o tatueringar är helt enkelt jävligt snarlika på många sätt, tänk bara såhär.
Först så får man gå o vänta en period (ofta ganska länge), sen gör det ont av bara helvete ett tag, o när de väl är färdiga så kostar de en jävla massa  pengar o man får vackert leva med dem livet ut.
Ser ni nu??!! SAME SAME!


Depp

Så fort jag blir lämnad ensam o inte har nåt att göra så börjar jag tänka en massa dumma tankar. Att jag inte orkar längre, att jag inte vill jobba som frisör, att jag hatar mina arbetstider, att jag inte får nåt betalt, att jag alltid är trött, att jag alltid mer eller mindre räknar timmarna tills jag har ledigt igen... O jag vill inte leva så!! Kommer det va så hela livet? Eller måste jag hitta nåt annat? Jag trivs här egentligen, men just nu är Daniel det enda som håller mig kvar här, annars hade jag... Jag vet inte vad jag hade gjort. Rest iväg? Nää, jag har ju massa lån. Jag hade väl hamnat i Aneby igen. Hua.

Jag vet liksom inte hur länge jag ska hålla på såhär, hur lång tid ska jag ge mitt jobb innan jag kommer fram till vad jag tycker? Jag avskyr fortfarande att jobba kvällar o helger, o jag känner fortfarande att jag inte har något liv alls efter jobbet, inte ens när jag är hurtig o gymar INNAN jobbet får jag nån tid över, för mitt jobb tar upp hela den efektiva tiden av dagen. Man kan inte åka till stan o fika med en kompis efter jobbet heller, för det blir för sent o man är trött. O på helgen är jag antingen trött för att jag har jobbat, eller så vill jag bara få lite tid med Daniel.

Men jag VÅGAR inte misslyckas, jag vågar inte säga att jag slutar. Vad ska mamma o pappa säga? Som har stöttat mig så mkt i det här. Jag vill inte svika folk, jag vill inte mislyckas, jag vill inte ge upp. Men räknas det som ett misslyckande?
O det som är mest irriterande är att jag egentligen gillar yrket i sig, det är bara typ...allt annat förutom arbetsuppgifterna jag inte gillar. Jag menar, det kommer ALDRIG finnas en salong som har öppet 7-16 o endast vardagar, inte ens i närheten. O jag kommer säkert alltid få snåla o sen får nån ha ihjäl mig när jag är 70 för då räckte inte min pension längre...
End of story liksom. Var ju jäkligt mkt jag kom fram till.

Midsommar

Jaa, nu är ju midsommar över, så vädret passade på att bli bra igen.
Jag har haft en underbar helg, slutade tidigt i fredags, o så hade jag en heeeeeeel helg med älsklingen:) Vi grillade, myste i soffan, promenerade, myste, gick på bio, sov länge, drack vin o åt jordgubbar. Helt utan att ens bli riktigt fulla eller träffa en enda annan person. Haha...
O på söndagen åkte vi till IKEA o köpte saker till mig, som Daniel betalade. Det va min födelsedagspresent. Så nu har jag lite fler glas, en ny gryta o stekpanna o lite annat smått o gott. Wiee!!
Nu sitter jag här, ny-äten o orkar inte städa. Det kändes som att jag hade ledigt så länge, o det va så skönt att kunna ta det lugnt o ha Daniel hos mig hela tiden, att det inte alls va kul att gå o jobba idag. O inte kul att få sova ensam igen heller för den delen.
Jaja, i-landsproblem. Nu har iaf skatteverket varit schysst nog att ge mig lite pengar också, så jag funderar nu på vad jag kan få för en del av dem plus mina födelsedagspengar.... Hmmm....

6 månader

Jepp, nu har det officiellt gått ett halvår sen jag välsignades med min Daniel:D WIEEE!!!

Regn

Det är dagen innan midsommarafton och det spöregnar. Typiskt. Vilken tur att jag o Daniel (som för övrigt firar 6 månader idag!! :D ) ska va hemma o tråkiga hela midsommar o ta det lugnt. ÅHHH, VAD JAG  LÄNGTAR!!!!

Truth hurts

Ok, en gång för alla nu då: VÄRMLÄNDSKA ÄR DEN FULASTE DIALEKTEN SOM FINNS!!!!!!!!!!!!!!!

"Så ungefär hur mkt vill du att vi ska klippa?"
"Te oxlerra ungäääfaeeer"

Ursäkta mig, men oxlerra?? Var fan är oxlerra?? Och så finns det folk som klagar på småländska!! Nog för att småländka kan låta bonnigt, men om man pratar värmländska så låter man inte bara som en bonde, det låter som om personen i fråga har ett gravt förståndshandikapp. Jag förstår verkligen inte hur barn blir till i Värmland, för nåt osexigare sätt att prata får man ju leta efter. Låååååååångt borta.

Och när jag ändå är igång kan jag också säga att det är någon som seriöst bär med sig åtta hemköps-kassar (jag skojar inte han hade ÅTTA kassar i händerna!!) på en proppfull spårvagn måste ha ett alvlarligt problem med att inse fakta. Typ som sånt där grundläggande att det helt enkelt inte funkar när annat folk också vill få plats.

rolig man

Idag såg jag förresten en rolig man. Jag gick mot rulltrappan inne i en skoaffär i nordstan, o helt plötsligt så kommer det en man rusande uppifrån med håret på ända o vild blick.
det roliga var alltså då att han sprang för sitt liv (ok, det vet jag inte, men det såg så ut) ner för trappan tre steg i taget. O detta var trappan som gick UPPÅT. Alltså fick jag snabbt manövrera mig själv åt sidan för att inte bli nedsprungen o mosad på min födelsedag. Har inte rulltrappor funnnits tillräckligt länge för att folk ska veta hur man använder dem..? Jag bara undrar liksom...
Spännande. :P


Sådär ja

Nu har jag lite lugnt. Det va skönt att vara hemma en sväng i helgen, samtidigt som det va jobbigt. Det va kul att umgås med familjen, fira mamma o mig o träffa farmor o Frida. Men Jag kom hem efter klockan sju på kvällen på lördagskvällen o åkte igen klockan tre på söndagen, stannade till i Borås för att se Jessan rida (det va roligt, hon va duktig o jag saknar mina hästar!!!!) o sen satte jag mig på ett tåg till Daniel.
Idag vaknade jag av Daniels väckarklocka o en liten låg, ganska kortfattad (men gullig), halvnynnad version av "ja må hon leva". Som synd var så fick ju inte han också ledigt, utan han fick åka iväg o jobba tidigt, o jag låg kvar o njöt av en varm säng. Sen tänkte jag åka till stan o shoppa lite, men jag var inte shoppingsugen. JAg börjar tro att det är nåt allvarligt fel på mig. Antingen är det att jag är för glad (tröstshopping javisst!!), eller så är det för att jag kännermig tjock o inte vill prova kläder (blä på allt).
Nu väntar jag på att Emma och förhoppningsvis Johanna ska sluta jobbet o komma hit o fira litegrann:) Wiee!

MIIHH

Hemma hos min älskling igen. Tittade på Jessnas ridlektion innan, det va skoj :) Skriver mer typ imorn eller så, nu ska ajg lägga mig o krama på Daniel,  o när jag vaknar igen så är jag 22 år GAMMAL!!!! :O OMFG!!!!

Hemma

Igår kväll kom jag hem. Jag fick massa fina paket o vi åt jättegod tårta som min syster hade gjort:) Nu ska jag hälsa på min farmor o förhoppningsvis träffa Frida sen. Mer uppateringar kommer väl sen, för nu skriker familjen på mig. IGEN!

Jaja... Suck igen.

Ja, suck på mig. Jag ska sluta klaga, för jag har en pojkvän som är helt löjligt jävla bra.
Jag är ledsen, men ni kommer aldrig få nån som är lika bra, han är den enda o han är redan tagen för resten av hans o mitt liv. BURNED!
Han är inte bara en långhårig hårdrockare, utan han är charmig, snygg, omtänksam, rolig, snäll, mysig, givmild, ansvarsfull... Han visar känslor o han är alltid förstående o alltid för bra för att vara sann. Jag kan omöjligt hitta ord för allt som är bra, o även saker som nån gång har blivit dåliga har vänt o bara blivit bra. Det bästa av allt är att han älskar mig, o jag älskar honom mer än jag någonsin trodde jag skulle älska någon. Så jävla intensivt att jag nästan börjar gråta när jag tänker på det. O det känns så bra. Jag skulle kunna ligga o krama min Daniel med huvudet på hans axel tills mitt liv slutade utan att vilja göra något annat. Så känns det varje gång jag ser honom, o jag är så lycklig att jag knappast förstår det själv.
UNDERBART.

Ps. Innan kom jag på mig själv att stirra på min mobilskärm (som självklart har en bakgrundsbild med Daniel) le fånigt, pussa på skärmen o sen krama om hela mobilen. Det kändes lite bättre, men jag saknar honom fortfarande. Vill ha imornkväll nu!

Suck

Jag vill ha ett vanligt jobb med vanlig semester, vanlig lön, vanliga arbetstider.... Jag vill ha ett liv som passar med hur jag egentligen känner. Jag är så jävla lycklig. Jag trivs så bra o jag är så kär och jag vill alltid ha det såhär. Förutom med jobbet o ekonomin.
Jag kräver inte ens mycket, bara typ NORMALT. Alltså inte UNDER EXISTENSMINIMUN!!! Gah... Jag vill slå någon.

Sweden Rock

Ja, jag var alltså på Sweden Rock förra veckan. Det är liksom så stort att det är svårt att sammanfatta, det va massa skratt, lite tårar, lite svett (vilket va ganska dåligt, det brukar va MKT svett, men i år var det kallt), stelfrusna tår, dåliga skämt, massa alkohol o massa bra musik. Helt underbart alltså.
Vi bodde grannar med ett gäng galna skåningar som stängde in oss i partytältet med gult "kraftkabel"band, o då satte vi upp en skylt "Mata gärna djuren. Öl är också mat." och det satte liksom ribban för hela resten av veckan. Det var även nakenfotboll och nakenlimbo, killar i borat-dräkter, Henke blev såld på second hand, vi hade mariekex krig med skåningarna, vi satt o lyssnade på en skiva med enbart homers "DOH" på, man stod i svinlånga toalettköer o man träffade en jäkla massa folk.. jag kan liksom inte beskriva allt. Därför täntke jag bara dra ett par roliga situationer, som exempel, o nöja mig med det.

1. Daniel o jag har tittat på Heat o går mot utgången med varsin cider i handen, dessa får man inte ta med sig ut. Vi stannar vid sista soptunnan o Daniel börjar häva sin cider. På andra sidan soptunnan utspelar sig följande:
Tjej: "Vi slänger de här, vi får inte ta med oss dem ut."
Kille: "Nää, jag vill inte slänga min."
Tjej: "Men du kan ju inte ställa dig här o svepa den heller!!"
Kille, tittar på Daniel: "Men...Han gör ju det!!!" *pekar*
Tjej: "Men...Jaaa.... Men han kan det, för han har lila solglasögon!!!"

2. Vi står o tittar på Journey när en väldigt full, medelålders man lägger sig i gräset framför oss.
Jag: "Madde, peta på honom med tån då så att jag får ett kort på honom!"
Madde petar, mannen drar tag i hennes ben så hon ramlar o liksom hamnar grensle över honom.
Jag:"HAHAHAHA!!"
Madde: "Men va fna??!!"
MAn, lite halvt gubbsjukt: "Det är inte varje dag du grenslar en 40åring va?"
Madde, väldigt sakligt: "Jodå, jag grenslar min pappa varje dag hemma, fast han är förvisso 50. Du vet, sex är någonting fint, det ska man hålla inom familjen."

3. Ett gäng står utanför vårt partytält o tittar på vår "Mata gärna djuren skylt"
Kille 1: "ok, om vi är snälla o inte matar er med träsprit, köper ni en tshirt av oss då?"
Vi: "eehhh...nä."
Kille 1: "omen kom igen nu, ni får en tshirt OCH en skiva för 100 spänn. Vilket band skulle i vnaliga fall ge er det för bara en hundralapp??!!"
Jag: "Ehh... Ett som det går väldigt dåligt för..?
Kille 2: "HAHA!! BURNED!!"
Kille 1: "Ditt jävla pucko, du spelar ju också i bandet!!"

4. Allmänt fyllesnack i partytältet.
"Öl är också mat... Djur är också mat...Människor är också djur... Judar är också människor... Skåningar är också judemat..."

Jag tror jag slutar där. Det är så internt att ingen kommer fatta nåt ändå. Haha!

Idag har jag förresten skaffat en ny bebis. Den tog över tre timmar att göra, o den gjorde svinigt jävla ont, men nu är jag nöjd för ett tago jag tror den blev jävlgit grym!! :D:D:D

Trött

Hemma från SRF, underbar vecka, lite kall o så, men ändå underbart. Bara att få spendera hela hela dagarna med vänner o få somna brredivd världens bästa kille varje kvälll var underbart. Att det dessutom spelades bra musik av legendariska band, fanns alkohol att tillgå o att man inte behövde bekymra sig om nåt gör liksom inte det hela värre.

Men just nu är jag jävligt trött, så en längre uppdataering kommer inom kort. Typ imorrn eller så. Eftersom jag antagligen kommer va gräsänka hela veckan då Daniel ska ner till Frillesås o jobba. :P

RSS 2.0