HAHAHAHA

Ja, alltså. Ni måste lyssna på detta. :P En spännande skildring av Hunden och kattens dagbok.

KLICKA----> http://www.youtube.com/watch?v=pcNJEBgaaA0

Ledig

På plussidan:
  • Jag har numera en kollega så jag kan ta ut all min  övertid i komptimmar och får alltså massa halvdagar o ledighet jag inte annars skulle ha fått.
  • Idag är en av dessa dagar.
  • Det är snart löning.
På minussidan:
  • Inget nytt jobb
  • Inget nytt jobb
  • Inget nytt jobb
  • Inget nytt jobb
  • Inget nytt jobb
  • Jag kommer inte få ordning på mitt liv förrän jag får ett nytt jobb.

Dessutoim jävlas Bertil (min dator) med mig o vägrar ladda sig så jag kan anävnda Word för att fixa lite grejer som jag måste fixa för att söka jobb. Måste jag ens påpeka att jag inte är på mitt soligaste humör nu för tiden??

Jordglob! :)


Jag är väldigt dålig på geografi. Jag glömmer helt enkelt bort hur länderna ligger i förhållande till varandra när jag inte ser det tillräckligt ofta. Detta finner min kära pojkvän väldigt roande, eftersom han sådär (utan mitt gokännande) har utsett mig till sitt personliga levande lexikon. Ett missformat exemplar av Nationencyklopedien, en vandrande informationsbank som andas, om ni så vill. Jag tror även att han misstänker att jag har haft en tumme med när jorden skapades. Detta baserat på den grad av allmänveteande han tror mig ha i fråga om...Ja, allt.
I och med att jag är något av en nörd så fick jag plötsligt ett stort behov av att skaffa en jordglob, för att göra något åt min brist på kunskap.
Detta förslag mottogs inte helt bra hos min sambo, som med en lite elak glimt i ögonen tillsut låtsades ge med sig. Jordglobar var fula, tyckte han, men om jag hittade en som var svart och inte för stor- ja, då kunde jag få skaffa en sån. Jag blev lite nedslagen, för vem fan har sett en liten svart jordglob liksom?

Nu är det helt uppenbart att man inte ska ge en shoppingutmaning till mig- hälsa min nya 29 cm höga, svarta jordglob välkommen till mitt hem!!! :D
Guess who's happy now?!?! :P




Den som inte tar bort luddet ska dö

Den som inte tar bort luddet ska dö... Mmm, jag älskar den boken.
Men jag fick lite komplex idag när jag började fundera över mitt ludd. Jag tvättade väldigt mycket igår och även tidigare idag, och efter varje att maskin har torkats så är luddfiltret i torktumlaren PROPPFULLT med ludd. Det är så tjockt, svart och kompakt att man skulle kunna sy  en kjol av det.
Jag kommer ihåg när jag var yngre  och vi bytte ut torkskåpet mot torktumlare hemma, att tömma luddfilter var skitkul tyckte jag då. Men oftast var det bara lite ludd långt ner i kanterna = inte lika kul att ta bort.

Nu till komplexet; Betyder detta att jag, mina kläder och mitt hem är så mycket smutsigare än mammas?

Måste jag också börja kamma mattfransarna, frisera blommorna, polera toastolen och moppa taket för att inte gå omkring o känna mig som världens luddigaste människa?
Det här kan aldrig sluta väl!

RSS 2.0