Nattattack 2

Det har hänt så mkt konstigt om nätterna den senaste tiden. Jag har blivit väckt av saker som faller o liknande, o sen blev Daniel en krokodil, o nu i natt höll han på att ge mig en hjärtattack IGEN!!!
Vi somnade tidigt, o jag hade precis somnat in ordentligt när jag känner att min kära pojkvän rör på sig. Tänker inte mer på det förrän en väldigt häftig rörelse och ett väldigt aggressivt "HELVETEEEEEE!" kommer ifrån samma kära pojkvän. En millisekund är jag helt säker på att något hemskt har hänt o han åtminstone är döende (hur jag kunde komma att tänka på det är ju totalt oförståeligt i o med att han både pratade o rörde på sig), o det var den hemskaste millisekunden jag har varit med om!!!! En liten stund förstod jag nästan mammor som springer upp så fort de hör ett pip  från sin unge. Inte för att min pojkvän är lika hjälplös som en bebis, men det hindrar inte mig från att vilja beskydda honom. :P Vilket kanske är lite bak-o-fram, men så är det. Haha!

Hur som helst så va han inte döende- han hade bara druckit vatten ut glaset som alltid står på mitt sängbord o så hade han tappat det på sig o rakt ner i sängen i sin sömnighet... :P Så det blev att byta lakan o hänga bäddmadrassen på tork sådär mitt i mörka natten, men sen sov vi iaf vidare väldigt gott:)

ARG

Jävla 3. Ibland blir jag så arg. Jag fick ringa kundtjänst tre gånger idag, två gånger sa de fel o fick mig att sitta o försöka göra saker som inte ens gick att göra. O det tredje gången så får jag svaret "Jag är ledsen, men vårt system stödjer inte det"
O vet ni vad 3:s system inte stödjer?!?!? EN JÄVLA UPPTEGET-TON!!!!!
Man kan alltså inte få sin telefon att tuta upptaget, utan alla som ringer när man pratar med någon annan kopplas direkt till mobilsvaret, o får därmed betala en uppkopplingsavgift för ingenting. Alternativt får man inte ha något mobilsvar alls. Jävla kapitalister! (jag vet knappt ens vad jag menar med det, men det låter bra. Folk brukar säga så när de är upprörda o det gäller pengar).
Snåljävlar kan jag iaf säga o mena det!!!!
Usch va arg jag blev. Det va nog första gången jag va otrevlig mot nån stackare i kundservice någonsin. Men 3 kan fan ta sig i röven.

AAAHHHH

Jag ligger på en strand o solar vid en flod, på andra sidan floden kommer Frida gående. Förvånad men glad så vinkar jag till henne o hon ler o vinkar tillbaka. Helt plötsligt så ser hon skräckslagen ut o börjar skrika o vifta med armarna "KROKODIIIL, det kommer en krokodil, SPRING!!!"
Jag tittar bakåt, o mycket riktigt så kommer det en krokodil simmande ett par meter från mig, jag försöker resa mig upp, men det GÅR INTE!!
Jag kravlar mig fram på marken i ett desperat försök att komma undan, kryper under en massa buskar o låga trädgrenar, men de fastnar i mig o jag kommer inte loss. Jag hör hur krokodilen kommer närmare o närmare, hör de hasande stegen bakom mig när jag kämpar för att ta mig framåt. Och helt plötsligt så känner jag att någonting sluts omkring mina fötter...
"AAAAAAAAAHHHHHHHHHHHRG!!"

 

Vaknar andlös, halvsittandes o halvskrikandes i sängen, med Daniels ben omkrokade om mina fötter o han tittar yrvaket på mig.

Jag- argt: "Sådär får du inte göra!!! Fan, du skrämde ju nästan ihjäl mig!!!"
Daniel-oförstående: "Va?"
Jag- fortfarande argt: "Ja, du va en krokodil!"


Sööööt!

Jag har nu fått det bekräftat, jag har världens sötaste pojkvän. Igår läste jag ut min bok (läser för tillfället en oändligt lång fantasy-serie som jag lånar av Daniels roommate, eftersom han själv inte äger en enda bok) så jag fick lite panik över vad fan jag skulle kunna sysselsätta mig med hela dagen idag.
O vad gör den söta saken? Jo, han går upp tidigare idag, o åker till mig innan han åker till jobbet bara för att lämna av böcker till mig. Saken var den att han skulle va på jobbet redan halv sju, o med hans brist på morgonpigghet så var det mer än jag någonsin hade förväntat mig.
O idag mår jag även bättre o är feberfri så om några timmar plockar han upp mig så att jag äntligen får pussa på honom igen! :D


Snor

Att vara sjuk är inte kul. Speciellt inte när man är ensam, har läst ut sin sista bok o det fortfarande inte går nåt bra på tv.
Febern har förvisso gått ner nästan helt, men jag blev helt uttröttad av att gå ner för trappan med soporna o jag snorar som en annan gammal gam så jag tror inte jag känner mig redo att jobba imorn.
Vilket jag har jättedåligt samvete för.
Suck o tråk.

Hemma

Hemma igen. Just nu känner jag två saker, förutom hettan bakom ögonlocken som inte ens kan dämpas av en obskyr mängd alvedon.

Soffa= bra.

Säng= ännu bättre.

Mot sängen alltså!

Mega-trött

Ni vet när man ibland känner som att sova är det enda man vill göra de närmaste tre åren eller så, men man kan inte för att så fort man blundar så bränner det bakom ögonlocken? Så känner jag nu. Jag kommer ihåg denna känsla starkt från när jag var mindre o låg hemma med feber o monsterförkylningar.
Pojkvännen puttade tillbaka mig i sängen i morse när jag tänkte gå till gymet, men nu måste jag tvinga mig till jobbet för min kollega måste bort en sväng mitt på dagen o salongen måste hållas öppen.
Men sen tänker jag banne mig åka hem o va sjuk, för det är inget kul att va uppe idag.

Home Sweet Home

I fredags åkte jag o älsklingen hem till Småland. (Är det inte konstigt att ajg först åker HEM till småland, o sen åker jag HEM till Göteborg också? Det måste va något mellan-stadium innan jag riktigt vet vart jag faktiskt hör hemma.)
Jag har bara ett ord för detta- ÄNTLIGEN! Jag har inte varit hemma en hel helg sen påsk, o nu var det verkligen på tiden. Vi hade så kul:) Iaf tror jag att Daniel hade det också, trots att han utsattes för diverse nya släktingar o vänner, haha! (Men alla älskar ju såklart honom som vanligt så det borde ju inte va nåt problem. :P) Jag lyckades till slut träffa Lova i Eksjö, vilket var väldigt trevligt, efter alla dessa försök. Annars blev det mest god mat på altanen med familjen, gos med kotten o så. För att inte tala om låd-rensningen från vinden. Ja gick igenom massa gamla bebiskläder som mamma hade sparat. Men jag tror hon ljuger, så liten har jag aldrig varit!

Det roligaste av alla besök var nog dock det hos farmor. Hon visste ju inte alltid vem jag var o så, men jag o pappa sjöng "Oooooovan där randas morgonen, ooooo där hemma, samlas helgonen. Vi ska dåå förtälja, om vår resa här, vi förstår hans vägar bättre ovaaan dääääär" för full hals o hon såg så glad ut så. Sen tittade jag på gamla kort, varpå farmor sticker fram näsan när jag får fram hennes gamla bröllops-foton o säger "Ja, men titta vilka tjocka kinder vi hade då!". Jag vet inte om det är en bra eller dålig kommentar, men men.

Idag har jag shoppat. Massa såna där nödvändiga grejer typ medicin, en ny tröja o underkläder. O så köpte jag även min första julklapp!! :D:D Ok, jag erkänner, min perfekta rosa syster hann före mig, men så gör hon ju också sin julklappslista i Excel, jag menar, det är inte normalt!!! ;)
Nu ska jag lägga mig i soffan i mitt nystädade kök, med gott samvete för att jag har tränat o gjort allt jag har planerat. YES!


My own salami

Varje morgon lyssnar jag på radio, och på radio går det väldigt mkt reklam, och en av alla dessa reklamer tänker jag nu hacka på.
Det är en reklam som ska få olika föreningar att börja sälja delikatess-salami för att få ihop lite pegnar till kassan. Och vilken förening använder de då i reklamen? Jo, ETT RIDSÄLLSKAP!! Jag vet självklart att det är myt att McDonalds använder hästkött o även att all salami inte är hästkött (men jag har hört att vissa är det) men kopplingen finns liksom ändå där.
Är det ändå inte lite ironiskt o komiskt att en förening som har djur som sitt största intresse ska sälja korv, gjord av just döda djur?
Det känns lite som att en förening för "Rädda skogen" skulle försöka sälja virke. Fattar ni grejen?

Idioter

Klockan är 06.57 o jag står utanför gymet o väntar på att det ska öppna. Det öppnar kl 07.00 o eftersom jag vet hur irriterande det är med folk som står o rycker i handtaget o glor in genom fönstren med näsan upptryckt mot galset (o ibland till o med gör så puckade saker som att knacka otrevligt högt på rutan, trots att de är mer än en kvart tidiga) så står jag snällt utanför o väntar tills jag ser att lamporna tänds o jag antar att de officiellt har öppnat.
Men sjävklart är jag inte den enda morgonpigga motionären, utan det kommer fler. Som tvunget ska stå o trycka, o trycka o TRYCKA PÅ DEN FÖRBANNADE ÖPPNINGSKNAPPEN!!! Jag vill bara slå dem. Två minuter hit eller dit, va fan gör det för skillnad? Jag avskyr folk som tror att alla ska öppna o stänga, komma o gå precis när de vill.

Detta va alltså min kvällsdiss, nu ska jag gå o lägga mig o läsa i min überbraiga bok!

Mohahaha!

Även om jag nu faktiskt har bott ensam (eller iaf inte hemma) ganska länge nu, så finns det vissa saker som känns så härligt befriande att göra i lugn o ro när ingen är hemma o tjatar på en att det är fel/äckligt/konstigt/ dåligt på något annat sätt. Några saker som får mig att lättat inse att jag inte har skaffat mig alla duktiga husfru egenskaper än. som till exempel:

1. Sitta på toa med dörren öppen.
2. Klippa tånaglarna i sängen (men jag slänger dem i en papperskorg, det finns en gräns för min äcklighet)
3. Dricka mjölk direkt ur paketet. (klassiker)
4. Inte orka vika tvätt/ sortera in den i de överfulla lådorna o istället plocka outfiten direkt från torkstället tills det är tomt.
5. Ta en kaka ut frysen o sitta uppkrupen i soffan o gnaga på den en tråkig typ torsdagskväll.
6. Dammsuga i högklackat (man måste ju gå in dem nån gång, lika bra då som någon annan gång)
7. Sitta i soffan med en TVn på, en bok i knät, datorn (läs MSN) framför sig o musik i bakgrunden o leva sig in i fyra olika världar samtidigt.

Så nu ska jag sitta här i sängen iförd högklackat med dammsugaren på, skriva på msn, titta på tv, gnaga på kaka, dricka mjölk ur paketet, låta min torra tvätt hänga kvar på torställningen och...ehhh.. nää, svårt att få inte toan också, vi skippar det.


IGEN!

En gång till gick helgen jättefort, trots att jag var hel-ledig!!!!
Det är fan jobbigt, jag hinner ju ingenting. Har inte gjort nåt speciellt, vi tog det lugnt på fredagen, o efter att ha sprungit omkring på Allum en sväng på lördagen så spenderade vi kvällen med att ligga i sängen med minidatorn o spela ett gammalt Ace Ventura spel. Det va faktiskt kul. Haha!
Nu kan jag väl knappast påstå att jag direkt ser fram emot en ny arbetsvecka, de känns ju så fruktansvärt långa. Kommer det alltid va såhär? Är det så det ska va? Ska man  inte förvänta sig mer än så? Att man känner att man aldrig gör nåt alls förutom jobbar, gymar o lagar mat? Så var det fan inte på de gamla goda tiderna på Hags i Aneby... Om jag hade haft Daniel o Göteborg då också hade det fan varit skitbra. Men men...

Aneby

Igår kväll satt jag i soffan o pratade i tfn med min älskling, när jag förstrött börjar blippa mellan alla min (fyra) kanaler, o fastnar litegrann på fyran där det sändes Idol, för hör o häpna, ANEBY TORG VA PÅ TV!!! Massa folk var på torget framför den lilla scenen där jag enbart har sett Aneby Lucia o liknande innan, men där nu Anders Bagge satt i hela sin prakt. Jag avbröt förstås hela konversationen med pojkvännen för ett:
"MEN!!! Aneby är på tv Daniel, ANEBY!!!"
"Jaha?"
"Men fattar du inte?!?! Det är ju Aneby, ingen bryr sig om Aneby, o nu är det en extra audition för Idol där, HEMMA I ANEBY!!"
"Jaha."
Han delade inte alls min fascination, jag tyckte dock det var en väldigt omvälvande o nästan lite upprörande händelse. Jag menar,Aneby är ju mitt, inte bara anyones to take, även om jag inte egentligen vill ha det. :P Haha!

Utöver detta är jag även fascinerad över min egen reaktion på att jag ska få en helt ledig helg. Jag är helt spänd av förväntan, det känns nästan som semester!! Fast det är ju bara två dagar. Men det är två helt lediga dagar där jag kan göra vad jag vill, för för en gångs skull har jag inte massa resor o grejer planerade. UNDERBART! Bara kunna vara hemma är så jäkla skönt! No offence mamsen, det är jättekul att komma hem också, men ibland måste man faktiskt bara få sitta hemma o göra ingenting, eller göra nåt om andan faller på liksom.

Dessutom har jag tränat ordentligt fyra gånger den här veckan, det känns så gött!! Wooohoo!!


Kaka

Jag hörde på nyheterna i morse att någon hade ägnat sig åt att studera hur många vuxna brittiska människor som har lyckats skada sig på en kaka. Är det till någon nytta egentligen? Betalat man folk för att göra det?!? Att 3% av den kakätande befolkningen har varit så jäkla klantiga att de har petat sig i ÖGAT med en kaka, är det vetenskapligt intressant på nåt sätt?
Kanske är det sådant man kan strunta i o istället koncentrera sig på världsfred, botemedel mot AIDS, eller bättre utbildning?
Bara en tanke sådär på morgonen.

Internet

Idag finns det ju knappast någon som inte använder internet. O det finns liksom vissa saker som man antar att alla vet om. som till exempel att alla vet va Google är, o det allmäna svaret man får om man funderar högt på något o antyder att man vill ha ett svar är "Googla det".
Att "Googla" något är alltså att söka svar på något, eller information om något. Så långt är jag med, det görs ju på Google, så googla låter ju helt logiskt.
Dock så hörde jag en radiopratare rekommendera en viss musikvideo till en låt igår, och hans slutkommentar var "Så gå in på Youtube o Googla det". (Där antog han även att alla visste exakt att det var youtube.com han syftade på och vad man gjorde där, ännu mer internet-mani!!) Jag o pojkvännen tittade lite förvånat på varandra. "Sa han googla på youtube?"
Uppenbarligen så är det gamla fina ordet "söka" helt out of fashion. Nu kanske man ska börja gå till arbetsförmedlingen för att googla jobb? Eller gå till hm o googla efter ett par byxor? Googla vänner på facebook? GOOGLA HELA SKITEN FÖR FAN!

American Crew

Ibland är det bra att vara frisör. En fördel är till exempel att ha en massa säljare som fjäskar för en o bjuder en på visningar av nya kollektioner, helt gratis. :P Ännu bättre är det att det alltid finns gratis tilltugg o alkohol på visningar, eftersom frisörer rent allmänt verkar ha ett ganska osunt leverne.
Så igår efter jobbet åkte jag in till stan för att ta mig till lokalen som en gång var min skola, där visningen skulle hållas.
Väl där så fick man en supergod smoothie o vitt vin, och eftersom jag inte hade ätit sen lunch så åt jag mig mätt på kexpinnar. Sen satt vi där o fick information om sälj-teknik (gud jag avskyr försäljare, jag avskyr att behöva vara en ännu mer), American Crew produkter o deras nya klippningar för säsongen, ganska trevligt faktiskt.

Eftersom de som höll i visningar är hurtiga säljare ut i fingerspetsarna så stod de o pratade mkt, skrattade mkt o slängde sig med en massa liknelser osv. Då kom jag att tänka på en sak.
Den kvinnliga säljaren pratade om att upplysa kunderna om hur de ska ta hand om håret o olika produkter o sådär. Då kom ständigt liknelser som "Ja, du vet när du har varit hos hudterapeuten/ på spa-helg/ tandhygienisten- de pratar om hur du ska göra o vad du ska använda för produkter...." o alla nickade igenkännande, utom jag.
Jag menar, är jag den enda normala människan som inte har råd med hudterapeuter o spa-helger??!!? Är det något som ingår i den normala svenskens budget o planering? Det måste va nånting med stadsmänniskor, för jag känner då inte igen det.

RSS 2.0