ARG

Jag hade tänkt att skriva ett jätteroligt inlägg idag. Jag kunde ha skrivit om tanten med det tuperade håret som hade en fryspåse på huvudet i regnet. Jag hade kunnat skriva om HM som alltid utan undantag skickar ett sms om rea eller nåt erbjudande precis när jag går in i affären eller står utanför och tittar på de stora röda bokst'äverna SALE på deras skyltfönster. Jag hade kunnat skriva om den lilla mannen med kulmagen som kom springande över Älvsborgsbron med en Systemetkasse i munnen. Och ja, det va flaskor eller burkar i den.

Men det gör jag inte, för en dum tant förstörde min dag. Jag vet att man som frisör inte kan få alla nöjda, men jag har faktiskt inte stött på något sånt här innan. Och jag tycker egentligen inte ens att det var mitt fel. Och även om det hade varit mitt fel (jag fick inte ens göra färdigt klippningen, hon ändrade sig mitt i o jag orkade inte råka om det) så svär man inte över folk som försöker göra sitt jobb. Jag var ödmjuk och serviceinriktad, jag sa inget otrevligt, jag bad bara att hon skulle säga vad det var som var så hemskt när jag hade gjort som hon sade. Men hon va fullt inställd på att hon kunde bedöma mig, så bra att hon kunde gå till personliga påhopp.
Jag har sällan blivit så chockad eller ledsen.
Nu försöker jag bara glömma henne och tänka på alal de nöjda kunderna jag har haft och som kommer tillbaka. Men ett minne av en elak, missnöjd kund väger visst lika tungt som 200 minnen av nöjda kunder.

Nu ska jag hur som helst göra tacos o mysa med min älskling. Och hoppas att jag ALDRIG mer måste se denna hemska människa.

Dagens ironi

"Mörka färger tvättas separat" står det på tvättrådslappen i ett linne jag har. Logiskt tycker jag. Problemet är bar att det är ett "dubbel-linne", alltså ett vitt innerlinne är ihopsytt med ett pösigare svart ytterlinne.
Betyder det att jag varje gång jag ska tvätta det måste sprätta upp sömmarna som håller ihop dem o sen sy fast dem igen? För isf kommer det linnet aldrig någonsin bli tvättat.

Esberitox

Jag va super-mega-jätte-förjyld när jag kom hem från SRF. Då min pojkvän är lite tablettgalen så tvingade han mig att åka till Hemköp o köpa Esberitox, något som jag personligen aldrig skulle ha gjort sådär spontant. Men jag tror faktiskt skiten funkade!!
Va fortfarande jättesjuk på måndagen, men örjade bli bättre redan på tisdagen, och nu hostar jag bara lite lätt (iställer för att hosta så mkt o hårt att jag trodde små bitar av mina lungor skulle kunna ersötta min tuggummi-förbrukning) och snorar bara litegrann. :) Lagom till min lediga dag, tjohooo!

 

"Används ej i mer än 2 veckor i sträck" står det på paketet. Det är väl rätt jävla självklart tycker jag? Vem F*N har råd att stärckäta de där små pillrena i mer än två veckor???

De kostar ju så mycket att jag misstänker att företaget som gör dem hyr in Skaparen själv som får pilla på varje liten plupp med sitt magiska finger. Eller nåt.



Ros

På min födelsedag blev jag rosad av min mamma, pappa o stora storasyster. Jag har dock inte hjaft tid att hämta ut blomman förrän idag, precis två veckor efter att jag hämtade ut en annan ros, som jag fick som tack för att jag hjälpte Andreas med hans 30-årsfest.

"Hej, jag skulle hämta ut en ros"
"Men så trevligt! -tittar länge på mig- Men va inte du här precis nyss och hämtade ut en ros?!"
"Jo"
"-uppspelt- Nämen oooohhh!!!"
"Ja, det är hårt att va populär"
"Är det från samma person då?"
"Nä, faktiskt inte."
"Ooooohhh-OHHHHHH-oooohhh!!!"

Blomsterhandlare måste ha spännande liv. :P


God natt!

Sötnosen har somnat i soffan i vanlig ordning, haha! Jag funderar på om det går att bygga in nån såndär Kalle Ankas-husvagnsfunktion på den? Skulle va smidigt (o mindre tjatigt) att dra i en spak o så snurrade soffan i vips så låg han i sängen istället! :P


God natt allihopa! :)

Hemma igen!

Nu sitter jag och kurerar mig med Marabous Polka-choklad och överbliven Cola. Jag är trött, jag är sliten, jag är mega-förkyld, jag är smutsig. Men kul har vi haft!!
Ännu en gång förbannar vi vädergudarna för deras pms-besvär som gjorde att de var tvungna att pissregna på oss, men jag är ändå nöjd medf helheten! Guns n Roses va en enda stor besvikelse, men det fanns andra höjdpunkter så som Aerosmith, Winger och Steel Panther, ska försöka sätta ihop nåt mer läsbart tillsammans med lite bilder snart, men idag känner jag att jag inte tänker göra ett skit förutom det nödvändigaste!

Sweden Rock

Imorgon påbörjas färden mot Sweden Rock. Imorgon avsalutas även färden mot Sweden Rock, då det ju faktiskt inte är så hiskeligt långt dit.
Alltså har min kropp blivit tvättat, skruddad, rakad, insmord, filad o putsad i timtal idag för att kunna utstå en veckas kontinuerlig misshandel. :P Haha!
Naglarna är fortfarande hela (men kanske inte längre efter att vi har satt upp tältet :P ), packningen är inne i bilen och JÄVLAR va skönt det ska bli med en ledig veckan!
Sååå, vi hörs om en vecka eller så. Mohahahah!

Varmt!

Igår var det under perioder så varmt att jag trodde jag skulle dö. Generellt så gillar jag verkligen värme, men när
det kommer sådär pang bom utan förvarning eller invänjningsperiod så är det så jäkla jobbigt! :P


Jag fick en flashback från när jag bodde i Australien. Det var i Shepparton och vi plockaed frukt och hade gjort detta under i princip hela högsommaren, och nu började den extrema hettan mattas av en del. På kvällen tyckte jag det började bli lite kyligt, så jag bytte om till jeans o drog på mig en munkjacka, gick in i stugan och tittde på termonetern.
"Shit, det är ju bara 26 grader, inte konstigt att jag fryser!!"


Behöver jag ens säga att detta känns extremt avlägset och en aning overkligen nu? Vem fan fryser när det är 26 grader inomhus i skugga??!!!

Underbart

Vädret är underbart och jag är ledig. Tjohooo!!

Idag ska jag packa inför SRF, slappa o mysa. När lsklingen kommer hem ska vi till hans föräldrar (igen) eftersom han alltid har nåt projekt på G som kräver antingen ett garage eller yte utomhus. :P  Jag har dock inget emot det, jag trivs där o det är mysigt att ha tillgång till en trädgård o kunna gå barfota på gräset istället för att sitta inne i en lägenhet o häcka hela dagen. :)

Men först ska det överföras ca 7 miljoner bilder från kameran, och minneskortet ska tömma så att även kamerna är redo för SRF! :)

Later folks!

Igår morse gick jag omkring o va arg. Jag...

Igår morse gick jag omkring o va arg. Jag var SÄKER på att jag hade tagit fram ett par strumpor ur lådan, men sen hittade jag dem inte. Till slut gav jag upp och tog fram ett nytt par. Idag hittade jag de mystiskt försvunna strumporna... I min handväska. Bra där Sanna! Alzheimers, jag?!


What to do...?

Idag kom jag hem o va alldeles ensam. Det h'nder inte så ofta, för eftersom jag inte är hemma förään typ nu nästan varje dag, och Daniel slutar klockan fyra, så hinner han nästan alltid hem innan mig även om han har ärenden att uträtta efter sitt jobb.
Av någon anledning får det mig att känna ungefär samma känsla som när föräldrarna åkte iväg o man blev lämnad ensam hemma en hel kväll när m an var barn. Att jag vill göra något lite förbjudet liksom. Typ hoppa i sängen eller göra negerbollar o äta all smet.
Men eftersom jag fick 2 kg godis levererat till jobbet idag så hoppas jag över kakbaket o gör lite bananpankkakor till kvällsmat istället tror jag, har några bananer i kylen som börjar blilite völ afrika-färgade.
Får man säga afrika-färgade förresten? Eller är det lika rasistiskkt som att säga negerbollar, trotss att jag älskar negerbollar?
Jäjä, later!

RSS 2.0