Håriga bollar

Jag har suttit hela dagen (mer eller mindre) och lagt in produkter på jobbets nya hemsida. Det är inte jättekul, ganska jävla skittråkigt faktiskt, o man blir seg i huvudet av det.
Höll på att få e-butiken att falla in i en helt annan kategori än vanlig hårvård när jag skulle lägga in en produkt som heter "Loreal Play Ball- Fuzzy Rocks" men min trötta hjärna istället skrev "Loreal Fuzzy Balls Rocks"... Ludna bollar rockar.
Bara så ni vet! :P

Dagens Dr Phil-råd: Grunden för ett lyckat...

20100925822 (MMS)

Dagens Dr Phil-råd: Grunden för ett lyckat förhållande ligger i att ALLTID se till att ha matchande underkläder. Men det vet väl alla.


Dagens mest logiska

"Daniel, du får faktiskt ta o duscha idag."
"Va?"
"Ja, du har ju typ inte duschat sen i torsdags!"
"Men det va ju nästan igår"
-menande tystande från min sida-
"MEN!!! Jag har haft strumporna på fel fot så jag har inte vetat vilken dag det är!!!!"

Ok, då förstår jag precis...

Jag <3 böcker

Igår tänkte jag lägga mig i vår mysiga säng för att läsa en stund o gosa ner mig i täcket innan jag skulle sova. Daniel tyckte som vanligt attt jag va tråkigt, o precis när jag ska lägga mig ner (redan helt inne i boken) så kommer min smått dampiga söta pojkvän flygande från ingenstans och kastar sig snett över hela sängen o vägrar flytta på sig.

"MEN DANIEL!!!! Flytta på diiiig!!! Jag skulle ju precis lägga mig ner o mysa och läsa OCH DU ÄR I VÄGEN!!!"

På tal om att glömma av hur tacksam man egentligen är över att ha nån gosig sötnos att mysa ner sig med i sängen varje kväll. Men ja, min läsning är viktig för mig. :P

(Kan även meddela alla oroliga (Läs: mamma) att han inte fick några bestående psykiska men av min avvisande attityd, han skrattade mest åt mig)

Sorry...

Jo, alltså... Jag vill gärna skriva roliga inlägg, ladda upp bilder o sådär. Men jag har helt enkelt inte tid just nu!! Jag ska snart krama på min älskling som kommer hem, o innan idag har jag shoppat lite julklappar/presenter (ok, två tröjor till mig också, men de räknas inte! :P), tvättat, handlat och fixat mat, skickat iväg viktiga grejer, städat lite o diskat. Och imorn jobbas det igen, hela helgen o fram till fredag.
Jä, that kinda explains it.
Jag hoppas på ändring, men inga nyheter på den fronten än så länge är jag rädd. Nu vet ni iaf att jag lever! :P

RSS 2.0