Bright n Early

Vaknade klockan sju när Daniels larm gick igång. Kul. Han är iväg och fixar tak, jag har redan tittat på massa dåliga avsnitt av komedier på tv samt varit en kortis på gymet och sen till Hemköp för att köpa kvällens starkdryck (Pepsi Max).

Fick min dos av skadeglädje när det jobbiga barnet i kön på Hemköp skrek, o höll på att jävlas rent allmänt, för att sedan  (när mamman försökte gulligulla fram fred och jag kände för att strypa ungjäveln) kasta in sin kära mors bilnyckel långt åt helvete in under kassorna. Mohahahaha! tänkte jag då och skuttade glatt iväg.

Ska väl försöka ta tag i mitt liv, duscha och plocka i ordning lite kanske. Blir nog en bra lördag tror jag. Snart är det förresten löning och jag har redan firat lite tidigt genom att boka in mig på en träning på Råda Ridklubb på måndag kväll. Nervös? HELL YEAH! Tror jag dör litegrann snart. Men jag hoppas, hoppas, hoppas att det ska gå bra och va roligt!!! Iiiihhhh!

Olika människor-olika problem

Jag och min älskade sambo är ganska olika ibland, det tar sig uttryck på olika sätt. I morse kom min sötnöt helt sömndrucken ut ur sovrummet när jag, pigg och glad, satt och åt frukost.

- God morgon sötnos! Sovit gott?
- Mmmhhmmm.
- Jag kunde inte somna igår, jätteirriterande.
- Jaha. Jag kunde inte vakna.

Ja, det kan ju gå åt vilket håll som helst liksom. :P

Aj då

Efter min första vecka på nya jobbet så är jag väldigt många saker. Jag är trött men glad, jag är förväntansfull men lite orolig. Men mest är jag tacksam och lycklig. ÄNTLIGEN!

Det känns som att jag har hamnat på ett ställe där jag passar, de som jag jobbar är hur trevliga och snälla som helst och jag känner att jag kan göra något som jag är bra på. Jag hoppas att det kommer bli ett ställe där jag kommer trivas och kunna stanna, för att kunna påbörja mina planer, börja rida igen, spara och planera. Jag vill så gärna!!

Tyvärr verkar det som att jag har lyckats hålla förkylningen borta hela veckan bara genom att helt enkelt inte ha tid eller ro att känns något. Så fort jag satte nyckeln i låset hemma igår fick jag sjukt ont i halsen och huvudet, och jag känner mig inte alls speciellt bra efter en natt med väldigt dålig sömn. Det blir en lugn helg med massa halstabletter och så hoppas jag att det blir bättre.

Daniel är iväg och byter tak hos sina föräldrar, jag hade tänkt följa med och iaf titta på, men just nu prioriterar jag att bli frisk istället... Fast det är extremt tråkigt att sitta ensam hemma inne i lägenheten nör solen skiner ute. :P
Menmen, man kan inte få allt, haha!

Helpi!

Ja herre min get, nu har jag tänkt och gjort så mycket på sista tiden att jag inte har orkat tänka eller göra något på bloggen. Men jag skippar tjafset och nämner det viktigaste- JAG HAR FÅTT JOBB!!!

Behöver jag ens säga hur bra det känns att alla dessa timmar med intervjuer, resor fram och tillbaka, kvällar och nätter med oro och funderingar för en gångs skull inte bara var för gäves?!?
Och DESSUTOM så fick jag köra ett stort fett långfinger rakt upp i ansiktet på Komet, som efter att ha lovat mig arbete och bättre uppdrag helt sonika sa upp mig (och många, många fler) helt spontant utan förvarning (pga arbetsbrist), innan vårt uppdrag ens var klart. IN YOUR UGLY  FACE ville jag skrika i telefonluren efter att jag hade fått beskedet om mitt nya jobb, men det gjord ejag självklart inte. :P Haha! Liiiite självbehärskning har jag iaf.

Hur som helst, imorgon börjar jag det nya jobbet och jo, lite nervös är jag. Mest för att jag inte riktigt vet exakt vad jag ska göra eller vad som väntar, men samtidigt känns det så otroligt bra!!!
Min söta pojkvän har troget guidat mig till rätt adress så jag ska slippa att vara nervös för att köra fel, och jag sitter nu och försöker komma in i något typ av zen-mode för att klara kvällen och samla mig inför det som komma skall.

Jag är ganska glad för att jag kunde dricka öl och vara glad med gamla kollegor igår och blev distraherad med dop och följande festligheter idag, så att jag inte har allt för mycket tid för att stressa upp mig själv. :P

Jag har bara ett par sista funderingar nu:
1. Är det verkligen okej att ha en "Ingen reklam, tack"-skylt när man jobbar för Svensk Direktreklam?
2. Hade jag fått jobbet om jag sa att min största motivation var att få pengar till att köpa skor och kunna börja rida igen? :P
3. Betyder mitt jobb att jag kanske kan få sluta känna mig som en pensionär som bara sitter hemma (jämfört med mina söta päron som har blivit värsta globetrotters såhär på äldre dagar!) och faktiskt få åka nånstans då o då? Hoppas kan man ju!



Såhär spänd är jag inför morgondagen! :P Haha...

Vi har nu tagit den mystiska pås- konsten ...

20111005_155757 (MMS)

Vi har nu tagit den mystiska pås- konsten ännu ett steg högre. Skåda den totalt fria och självhängande påsen på hallväggen!


RSS 2.0