Spännande

Idag är min första dag som officiellt arbetslös. Det känns ju inte helt bra för att vara ärlig... Jag har iaf plockat ihop alla viktiga papper jag har, duschat och mentalt förberett mig på att gå till Arbetsförmedlingen. Om jag ska vara arbetslös ska jag iaf vara en skötsam arbetslös tänkte jag. Och helst inte arbetslös alls speciellt länge. Ingen panik än dock, men jag misstänker att den kommer...
Men men, jag ska göra mitt bästa, får se vart det leder. Med tanke på att jag igår hade en kund som luktade mögel och en konstig tant ville att jag skulle färga hennes hår i salongen med hårfärg hon hade köpt på Ica så hyser jag inga som helst varma, nostalgiska saknadskänslor för mitt föredetta yrke. Nu tänker jag bara fixa håret på normalt folk, folk jag tycker om.
Nytt åt, nya tag!

Jag tror att Daniel har en pakt med datorn...

Jag tror att Daniel har en pakt med datorn. Mot mig. När jag försökte gå in på Ellos hemsida stoppade den anslutningen och sa att det va "en ondsint URL". Snacka om overkill. Jag tror inte Ellos hemsida bär på farliga virus, och om det hade varit en hemsida med skor på rea kanske den hade varit ondsint mot min plånbok, MEN ELLOS?! Nä, det här ska hämnas. Banne mig.


New stuff

Vi är så jäkla nöjda med våra nya köksmaskiner!! :D




Fr v. Monster-köksmaskin, matberedare/ blender, micro.

JUUUUUUL! :D

Åh, vilken bra jul det har varit!!!! :D:D:D Massa fint har jag fått, och det har varit trevliga sammankomster med god mat och mycket skratt- precis som det ska vara!!! Jag blev även lite extra glad då jag tror att alla mina julklappar (iaf nästan) togs emot med stor äkta glädje, and I love it! :)
När det bar av till Svaleslätt och systers hem igår blev det också lite spännande- vår lilla Aygo klarade inte av deras glashala backe upp till huset, så vi fick kalla på familjetaxi sista 500 metrarna eller så. Haha!

Bland det bästa jag fick var ett par mysiga vinterskor (ingen klack så längt ögat kan nå, till och med jag förvånar mig själv ibland! :P), ett helt underbart halsband från Rock by Sweden, leopardmönstarde boottops (leopardfluff man kan sätta på opvandelen av stöveln, haha!!) en monster-köksmaskin från älsklingen samt ett presentkort på Netonnet som vi idag förvandlade till en matberedare/blender och en ny micro!! Me so happy!! :) Tacktacktack!!!
Vi fick även lite annat smått och gott, Daniel gjorde stolt en ny liten egen hylla till sig själv i badrummet för sina grejer, och jag är fortfarande nöjd med mig själv över att ha totalchockat honom genom att hitta ett par helt nya helsvarta Adidas Superstar skor till honom, eftersom de inte tillverkas längre. :P

Idag fick det dock vara färdigjulat för oss. Nu väntar mys i soffan en sväng innan jag ska göra mig redo för att jobba imorn. Tre jobbdagar kvar o sen vet jag inte vart jag ska ta vägen... Spännande. Och jävligt skrämmande. Jaja, det löser sig sa han som sket i badkaret. Nu ska jag mysa och ignorera allt annat ett tag, det kan behövas!

Knäckande

Knäck på G!!
Först nu orkade jag mig ur soffan (efter en ganska sömnlös natt. Igen.) och gav mig i kast med knäcken. Är det ett normalt knäckbeteende att koka trots att plattan bara står på 1an? :P Nåja, det ger sig. Haha! Det riktiga Moment of Truth kommer ju sen när jag ska pilla i smeten i de minimala formarna, något som jag försöker att inte tänka på riktigt än. Haha!

The knäck.

Julförberedelser och 2-års firande

Idag fyller jag och Daniel 2 år! Woohoo! :) 2 hela år sedan vi blev tillsammans, helt galet... Fortfarande lika kära och jag är helt löjligt lycklig för det. Jag fick röda rosor och en lunch på stan av världens bästa pojkvän, Daniel fick ett par röda julkalsonger med Simpssons-motiv. Haha!

I övrigt så har det varit dött här, jag vet.
Jag kommer antagligen sluta jobbet till nyår, och har än så länge inget nytt, vilket suger hästpung, men bara jag kommer ifrån det är jag ändå glad på något sätt. Försöker söka nya jobb (jag måste ju...), men det går segt nu. Är inne på min andra vecka på min Roaccutan-kur, och på grund av den megados med kortison ,som jag även tar tillsammans med det, har jag inte kunnat sova ordentligt (knappt alls) under hela den tiden. Känner mig som en speedad surikat- ögonen är vidöppna, allt pumpar som om jag vore ständigt jagad, men kroppen vill nu bara lägga sig och dö. :P Det plus massa annat gör att det är svårt att motivera sig nu, men jag ser fram emot julen, familjetiden och vad som kommer efter, och ska kämpa för att allt ska bli ännu bättre nästa år. Jag har det underbart på hemmaplan, nu vill jag ha det på jobbet och på fritiden (som jag förhoppningsvis då kommer få...) också!

Jag har, trots mitt speedade halvdöda tillstånd, sett till att vi har lyckats slå in alla julklappar, pynta vår minigran, baka sex olika sorters kakor och godis till jul och införskaffat en talgbollsmataren att hänga upp på balkongen till småfåglarna. :) Det känns riktigt mysigt och väldigt roligt!! Jag tror, utan att våga säga för mycket, att jag motverkar Daniels självpåtagna roll som Grinch litegrann iaf. Haha!
Imorgon ska vi ge oss på knäck och marsipantomtar. För mig är det ett mysterium hur vi ska få plats med och sen kunna äta upp allt detta godis utan att dö av en sockerchock. :P
Skulle egentligen till Aneby imorn för min familj håller i det årliga julkalaset för en del av släkten, men en resa på 40 mil på en dag kändes för tillfället övermäktigt, jag hoppas på förlåtelse för min familjesynd.

Får väl se om det kommer mer uppdateringar, som det ser ut nu blir det Julafton i Landvetter med Daniels familj, Juldagen i Svaleslätt med min familj och sen jobba alla mellandagarna. Men man vet ju aldrig.
Nu ska jag gå och väcka min sovande pojkvän så vi kan inleda myskvällen. :)
Tjing!


RSS 2.0