Idioter

Klockan är 06.57 o jag står utanför gymet o väntar på att det ska öppna. Det öppnar kl 07.00 o eftersom jag vet hur irriterande det är med folk som står o rycker i handtaget o glor in genom fönstren med näsan upptryckt mot galset (o ibland till o med gör så puckade saker som att knacka otrevligt högt på rutan, trots att de är mer än en kvart tidiga) så står jag snällt utanför o väntar tills jag ser att lamporna tänds o jag antar att de officiellt har öppnat.
Men sjävklart är jag inte den enda morgonpigga motionären, utan det kommer fler. Som tvunget ska stå o trycka, o trycka o TRYCKA PÅ DEN FÖRBANNADE ÖPPNINGSKNAPPEN!!! Jag vill bara slå dem. Två minuter hit eller dit, va fan gör det för skillnad? Jag avskyr folk som tror att alla ska öppna o stänga, komma o gå precis när de vill.

Detta va alltså min kvällsdiss, nu ska jag gå o lägga mig o läsa i min überbraiga bok!

Kommentarer
Postat av: Jessan

En kollega till mig berättar om exakt samma beteende vid Stadsparksbadet i Borås. Dessutom kan personen som står och är otålig också lägga en syrlig kommentar till personalen om den skulle vara 1 minut sen.... Vissa människor alltså!!!

2009-09-16 @ 21:09:56
URL: http://himlagrisen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0