Lördag-städdag

Sitter i soffan o är moraliskt stöd när Daniel spelar tv-spel för tillfället. Ska försöka börja hota honom nu så att vi får städningen gjord nån gång, för i eftermiddag kommer nämnligen Jessan med sambo hit o ska fixas i håret, leka bil-tvspel och sen blir det filmkväll med massa popcorn! :)

Igår var för övrigt dagen då jag skulle få min dom för mina cellförändringar. Åkte till Östra, där specialisten inte ritkigt höll med den andra läkaren, så jag fick ännu en gång ligga o bli undersökt med mikroskåp i hela härligheten, samt knipsad för vävnadsprov både här o där. Jag HATAR att bli knipsad.

Men hur som helst så slapp jag iaf bli skuren i denna gång, och har jag riktig tur (yeah right, as if liksom... haha!) så går det tillbaka av sig självt o läker ut! :) Lite tur hade jag kanske iaf, jag hjälpte en gammal man i rullstol (oroväckande lik en sittande michelingubbe) uppför en backe utanför huvudentrén vid sjukhuset, och det lite mer positiva beskedet måste ju helt enkelt ha berott på mina goda gärning att dra 250kilo handikappad man tills jag nästan dog.

Karma is the shit!

Kommentarer
Postat av: Ammi

Ha så kul ikväll och drick ingen öl före klippningen.Ha, ha! Ja, vi hoppas också att du slipper med knipsningar. Hu!!! Kram

2011-05-07 @ 17:01:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0